ПЕРЕЛІК РІШЕНЬ XX сесії Бучацької міської ради VII скликання 22.12.2017 року

№ 1178. Про план роботи міської ради на 2018 рік. 

№ 1179. Про затвердження штатного розпису та кошторису витрат на утримання апарату Бучацької міської ради та умови оплати праці працівників і посадових осіб місцевого самоврядування на 2018 рік.

№ 1180. Про виділення коштів на cпівфінансування із міського бюджету м.Бучач робіт із реставрації Бучацької міської Ратуші.

№ 1181. Про спрямування плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м.Бучач.

№ 1182. Про передачу на баланс Бучацького ККП об’єктів комунального майна територіальної громади міста Бучач.

№ 1183. Про внесення змін до «Програми забезпечення пожежної і техногенної безпеки на території м.Бучач на 2016-2017 роки».

Додаток 1до розділу 4 Програми Ресурсне забезпечення програми забезпечення пожежної і техногенної безпеки на території м. Бучач на 2016-2018 роки

№ 1184. Про cпрямування коштів по коду 8600 «Інші видатки» міського бюджету м.Бучач.

№ 1185 Про затвердження гр. Крушельницькому В.А. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. О. Назарука,10

№ 1186 Про затвердження гр. Саніцькій Н.І. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення ОСГ в м. Бучач вул. Довбуша

№ 1187 Про надання дозволу гр. Амборській З.В. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Баштова,9 та для ведення ОСГ в м. Бучач вул. Баштова

№ 1188 Про надання дозволу гр. Новожену І.В. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Довбуша,6 та для ведення ОСГ в м. Бучач вул. Довбуша.

№ 1189 Про надання дозволу гр. Винниченко Г.М. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Баштова,11 та для ведення ОСГ в м. Бучач вул. Баштова.

№ 1190 Про надання дозволу гр. Смеречинській Л.Б. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Середня,44 та для ведення ОСГ в м. Бучач вул. Середня.

№ 1191 Про затвердження гр. Саварину Т.Б. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, на умовах надання у власність в м. Бучач вул. А.Пашко,52.

№ 1192 Про затвердження гр. Сивику М.М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, на умовах надання у власність в м. Бучач вул. А.Пашко,42.

№ 1193 Про затвердження СПД-ФО Ненич Г.М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на умовах надання в оренду в м.Бучач вул.. Галицька,42а/6

№ 1194 Про затвердження гр. Лотоцькому А.О. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в м. Бучач вул. Коцюбинського,б/н

№ 1195 Про вилучення земельних ділянок з користування ПП Юнашова С.І, та надання в оренду земельної ділянки ПП «ЮНАЛЕВ» для обслуговування власного приміщення в м. Бучач вул. Галицька,179А.

№ 1196 Про вилучення земельної ділянки з користування ПП Яцишина В.М. та надання її ПП «ЮНАЛЕВ» для обслуговування викуплених приміщень в м. Бучач вул. Галицька,179б.

№ 1197 Про затвердження детального плану території для будівництва автогаража в м. Бучач вул. Галицька,192 (гр. Кушнірчук С.М.)

№ 1198 Про надання дозволу Бучацькій міській раді на розроблення детального плану території в м. Бучач вул. Галицька (будівництво авто гаража замовник Лестюк Я.І.)

№ 1199 Про надання дозволу Дутці В.Т. на викуп земельної ділянки в м. Бучач вул. Тичини,3

№ 1200 Про внесення змін в договір оренди земельної ділянки в м.Бучач вул..Галицька в частині орендаря (Нагаєвська М.М.)

№ 1201 Про зарахування гр. Болячки М.М. на чергу для одержання земельної ділянки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь