1-го березня, у п’ятницю, о 16:30 в малій залі міської ради відбудеться семінар для голів ОСББ та ініціативних груп по створенні ОСББ. Проводитиме семінар регіональний координатор з досягнення Цілей сталого розвитку ПРООН у Тернопільській області Ігор Стефанів.

Прослухавши семінар, ви зможете дізнатись, як залучити кошти Європейського Союзу для впровадження енергоефективних заходів у вашому будинку.

План семінару такий:

1. Завдання, мета та шляхи реалізації проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень».

2. Які кроки має зробити ОСББ для участі в Проекті?

3. Як і на що можна отримати грантові кошти від Фонду енергоефективності?

4. Важливість прийняття місцевих програм підтримки термомодернізації багатоквартирних будинків.

На завершення, якщо буде час та взаємне бажання, депутат міської ради, голова постійної комісії ради з питань комунальної власності, ЖКП, охорони навколишнього середовища та благоустрою Анатолій Дубина розкаже про стан та плани діяльності ОСББ в Бучачі, про зміни в законодавстві щодо комерційного обліку води, про місцеву Програму сприяння ОСББ, та дасть відповіді на будь-які інші питання щодо багатоквартирних будинків взагалі.

Приходьте! Буде інформативно та цікаво.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь