Про затвердження звіту про виконання міського бюджету м.Бучач за 2018 рік.

Додаток № 1

Додаток № 2

Додаток № 3

Додаток № 4

Про внесення змін до міського бюджету м. Бучач

Додаток № 7

Копія перелік об’єктів 11.10.2018 р.

Про «Програму «Безпечне місто» на 2019-2025 роки».

Додаток до Програми «Безпечне місто»

Про затвердження Договору про міжбюджетний трансферт з Бучацького міського бюджету до Бучацького районного бюджету для співфінансування галузі культури Бучацького району з метою придбання звукопідсилюючої апаратури для Бучацького районного комунального будинку культури.

Про затвердження Договору про міжбюджетний рансферт(надання субвенції) з Бучацького міського бюджету до Бучацького районногобюджету для співфінансування видання книги «Рух до волі».

Про затвердження Договору про міжбюджетний трансферт з Бучацького міського бюджету до Бучацького районного бюджету для співфінансування галузі охорони здоров’я Бучацького району з метою виконання районної програми «Профілактика раку молочної залози в Бучацькому районі на 2018-2021роки».

Про затвердження рішень виконавчого комітету міської ради, прийнятих в міжсесійний період.

Звіт міського голови про виконання програми соціально-кономічного та культурного розвитку м.Бучач за 2018 рік.

Про програму соціально-економічного та культурного розвитку м.Бучач на 2019 рік.

Про фінансову підтримку ОСББ «Берізка Бучач».

Про фінансову підтримку ОСББ «Бучацький господар».

Про фінансову підтримку ОСББ «Коцюбинського 1984».

Про фінансову підтримку ОСББ «Крушельницької 8».

Про фінансову підтримку ОСББ «Бучач вулиця Бандери 2А».

Про фінансову підтримку ОСББ «Тичини-7А».

Про cпрямування коштів міського бюджету м.Бучач по коду 0118330 «Інша діяльність у сфері екології та охорони природних ресурсів».

Про виділення коштів на придбання дверей та світильників з метою їх встановлення в нежитлових напівпідвальних приміщеннях по вул.Шкільна, 1.

Про внесення змін до персонального складу постійних комісій Бучацької міської ради сьомого скликання.

Про внесення змін та доповнень до «Міської комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на території міста Бучач на 2016-2020роки».

Про Програму мобілізації зусиль Бучацької міської ради, Бучацької державної податкової інспекції Теребовлянського управління Головного управління ДФС у Тернопільській області по забезпеченню надходжень до міського бюджету на 2019 рік.

Про затвердження Договору про міжбюджетний трансферт з Бучацького міського бюджету до Бучацького районного бюджету для часткового відшкодування витрат Бучацькій районній раді.

Про надання дозволу на розроблення генерального плану міста Бучач Бучацького району Тернопіьської області.

Про надання допомоги Монастирю Чесного Хреста Господнього Чину Св.Василія Великого м.Бучач.

Про надання відділу освіти Бучацької райдержадміністрації повноважень призначення та звільнення керівників Бучацьких загальноосвітніх шкіл і закладів дошкільної освіти міста, засновником яких є Бучацька міська рада.

Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Бучацької міської ради сьомого скликання.

Про затвердження гр. Атаманюку Івану Семеновичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на умовах надання у власність в м. Бучач вул. Бариська.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшим продажем права власності на конкурсних засадах (земельних торгах) для будівництва пункту об’єкта торгівельно-побутового призначення Бучацькій міській раді в м. Бучач вул. Галицька площею 0,3 га.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшим продажем права власності на конкурсних засадах (земельних торгах) для будівництва пункту придорожнього обслуговування автомобілів Бучацькій міській раді в. м. Бучач вул. Галицька площею 0,5 га.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшим продажем права власності на конкурсних засадах (земельних торгах) для будівництва пункту об’єкта торгівельно-побутового призначення Бучацькій міській раді в. м. Бучач вул. Галицька площею 0,1 га. (кад: номер 6121210100:02:004:2051 )

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшим продажем права власності на конкурсних засадах (земельних торгах) для будівництва пункту об’єкта торгівельно-побутового призначення Бучацькій міській раді в. м. Бучач вул. Галицька площею 0,1 га. (кад: номер 6121210100:02:004:1263 )

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшим продажем права власності на конкурсних засадах (земельних торгах) для будівництва пункту об’єкта торгівельно-побутового призначення Бучацькій міській раді в. м. Бучач вул. Галицька площею 0,1 га. (кад: номер 6121210100:02:004:1268 )

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшим продажем права власності на конкурсних засадах (земельних торгах) для будівництва пункту об’єкта торгівельно-побутового призначення Бучацькій міській раді в. м. Бучач вул. Галицька площею 0,0704 га. (кад: номер 6121210100:02:004:1265 )

Про затвердження Барановському С.Л. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміни цільового призначення), за адресою м. Бучач вул. Тичини,3Г

Про надання дозволу гр. Баранюку Ярославу Олексійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ за адресою м. Бучач вул. Некрасова

Про надання дозволу гр. Баранюку Ярославу Олексійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач по вул. Некрасова,5

Про надання дозволу гр. Березовському А.І., гр. Кочан М.І., Березовській Г.О. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд у спільно-сумісну власність в м. Бучач вул. Польова,2

Про включення в перелік земельних ділянок з продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) земельної ділянки не сільськогосподарського призначення площею 0,05 га в м. Бучач по вул. П. Тичини,б/н та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою.

Про надання дозволу гр. Богушу С.В. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ за адресою м. Бучач вул. С.Бандери

Про поновлення договору оренди земельної ділянки ФОП Бурак Марія Йосипівна в м. Бучач вул. Галицька,10а

Про затвердження КП «Бучацький комбінат комунальних підприємств» технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (дитячої поліклініки) в м. Бучач вул. Шкільна,1

Про вилучення земельних ділянок з користування (припинити право користування) ПАТ “Бучацькі Гаї” і надання в оренду ДВ “Бучацькі Гаї” для обслуговування власних приміщень в м. Бучач вул. Бариська,14

Про поновлення договору оренди земельної ділянки ТзОВ «Бучачхлібпром» в м. Бучач вул. Галицька,185

Про поновлення договору оренди земельної ділянки ТзОВ «Вест Ойл Груп» в м. Бучач вул. Галицька,194

Про укладення договору особистого строкового сервітуту для обслуговування тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності на частину земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту в м. Бучач вул. Галицька (ФОП Габер Я.М.)

Про надання дозволу гр. Гадз Н.Б. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва за адресою м. Бучач вул. В.Великого

Про поновлення договору оренди земельної ділянки ФО-П Гадзу Петру Івановичу в м. Бучач вул. Ген. Шухевича,8

Про поновлення договору особистого строкового сервітуту для обслуговування малої архітектурної форми земельної ділянки ФОП Гром’яку Юрію Мирославовичу в м. Бучач вул. Лесі Українки,б/н

Про надання дозволу гр. Гудз Марії Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Підгаєцька,100 та для ведення ОСГ в м. Бучач вул. Підгаєцька.

Про надання дозволу гр. Гудз Миколі Онуфрійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Середня,6 та для ведення ОСГ в м. Бучач вул. Середня.

Про надання гр. Крижановському Р.Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення городництва в м. Бучач вул. Коцюбинського,б/н

Про затвердження гр. Долику Сергію Степановичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва індивідуальних гаражів в м. Бучач вул. Галицька та для ведення ОСГ в м.Бучач вул. Галицька та передачу земельних ділянок у власність.

Про затвердження гр. Загородній Ярославі Михайлівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Підгаєцька,30

Про зарахування гр. Тимошів С.Я. на чергу для одержання земельної ділянки

Про затвердження ПП “Золотопотіцьке” технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельних ділянок яка розташована в м. Бучач вул. Б.Хмельницького,69

Про затвердження гр. Іванущин Марії Іванівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Баштова,11 і для ведення ОСГ в м.Бучач вул. Баштова, та передачу земельних ділянок у власність.

Про надання дозволу гр. Кільчицькій Надії Михайлівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Винниченка,11.

Про поновлення договору особистого строкового сервітуту для обслуговування малої архітектурної форми земельної ділянки ФОП Ковалівській Галині Богданівні в м. Бучач вул. Лесі Українки,б/н

Про поновлення договору особистого строкового сервітуту для обслуговування малої архітектурної форми земельної ділянки ФОП Коліснику Сергію Мироновичу в м. Бучач вул. Лесі Українки,б/н

Про поновлення договору особистого строкового сервітуту для обслуговування малої архітектурної форми земельної ділянки ФОП Комарницькій Надії Семенівні в м. Бучач вул. Лесі Українки,б/н

Про поновлення договору оренди земельної ділянки Павликівському І.О., Крамарчуку П.П., Данилюку М.В., Музичук Н.В., Ільчик Н.В. в м. Бучач вул. Галицька,21»а»

Про надання дозволу гр. Крижанівській Ангеліні Петрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд за адресою м. Бучач вул. Бучацькі Гаї,19

Про надання гр. Крижановському Р.Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення городництва в м. Бучач вул. Коцюбинського,б/н

Про поновлення договорів особистого строкового сервітуту для обслуговування малих архітектурних форм земельних ділянок ФОП Крупі Віктору Мирославовичу в м. Бучач вул. Галицька, вул. Ст. Бандери,б/н, Галицька

Про затвердження гр. Кубішину Ігорю Романовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, на умовах надання у власність в м. Бучач вул. Героїв Небесної Сотні,15

Про надання дозволу гр. Кульчицькому Тарасу Юліановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування власних не житлових приміщень в м.Бучач вул. Тичини,3

Про поновлення договору оренди земельної ділянки ФОП Купчинському Володимиру Тарасовичу в м. Бучач вул. Галицька,153

Про затвердження гр. Курцебі Олександрі Миколаївні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва в м. Бучач вул. Лісова

Про поновлення договору оренди земельної ділянки ФОП Кухаришину Ігорю Васильовичу в м. Бучач вул. Галицька,105

Про затвердження гр. Легкій О.С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, на умовах надання у власність в м. Бучач вул. Галицька,179В

Про затвердження гр. Луців Вероніці Іванівні, Куздровському Миколі Михайловичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд на умовах надання у спільно-часткову власність в м. Бучач вул. Баштова,7

Про затвердження гр. Луців Вероніці Іванівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на умовах надання у власність в м. Бучач вул. Баштова.

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 21.12.2018 року № 1766 “Про вилучення земельної ділянки з користування (припинити право користування) гр. Питель Наталії Володимирівни і надання її в оренду Лучко Людмилі Володимирівні для обслуговування власних приміщень в м. Бучач вул. Тичини,3К”

Про затвердження гр. Мандзяку М.Г. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Замкова,76 і для ведення ОСГ в м.Бучач вул. Замкова та передачу земельних ділянок у власність.

Про затвердження гр. Мариняк Марії Іванівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва в м. Бучач вул. М. Островерха

Про затвердження гр. Мельнику Василю Михайловичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, на умовах надання у власність в м. Бучач вул. Л. Курбаса,10

Про надання дозволу ФОП Морському Руслану Романовичу на встановлення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності в м. Бучач вул.. Галицька (біля технічної водойми цукрового заводу)

Про надання дозволу гр. Непіп Мирославу Йосиповичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Шкільна,24

Про надання дозволу гр. Осадціву І.Я. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Підгаєцька,55 та для ведення ОСГ в м. Бучач вул. Підгаєцька.

Про надання дозволу гр.. Пастернаку Віталію Ігоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ за адресою м. Бучач вул. Торгова,б/н

Про надання дозволу гр. Перогу В.І. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального гаражного будівництва за адресою м. Бучач вул. Міцкевича


Про затвердження гр. Пивоварчуку М.Р. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Лисенка,86 і для ведення ОСГ в м.Бучач вул. Лисенка та передачу земельних ділянок у власність.

Про поновлення договору оренди земельної ділянки ПП «Калина» в м. Бучач вул. Ген. Шухевича,5

Про затвердження гр. Птиць Емілії Василівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Бічна Бариська,57

Про розгляд звернення ГО “Районна спілка воїнів-учасників антитерористичної операції Бучацького району” про виділення землі для будівництва гаражів для учасників бойових дій, та розроблення детального плану території в м.Бучач вул. Міцкевича

Про включення в єдиний реєстр учасника антитерористичної операції (АТО, УБД). (гр. Сабаду М.О.)

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 20.11.2018 року № 1671 «Про надання дозволу гр. Сагайдачному В.В. Сагайдачному В.І. Сагайдачній О.О. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач по вул. Мулярська,8”

Про затвердження гр. Смереці Івану Івановичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Лисенка,57

Про затвердження гр. Смоляк Катерині Ярославівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва в м. Бучач вул. М. Островерха

Про надання дозволу Бучацькій міській раді на розроблення детального плану території в м. Бучач вул. Підгаєцька (будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд Сухоребрий Р.В.)

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 21.04.2016 року № 275 «Про надання дозволу гр. Ткачу Володимиру Йосиповичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення ОСГ за адресою м. Бучач вул. Галицька ”

Про поновлення договору особистого строкового сервітуту для обслуговування малої архітектурної форми земельної ділянки ФОП Чапінському Володимиру Олександровичу в м. Бучач вул. Лесі Українки,б/н

Про надання дозволу гр. Шиманській Ользі Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва за адресою м. Бучач вул. П. Тичини

Про затвердження гр. Шпаку Віталію Вікторовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд, за рахунок земель що перебувають у власності в м. Бучач вул. Замкова,89

Про надання дозволу гр. Юськіву Олександру Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування власних не житлових приміщень в м.Бучач вул. Тичини,3

Про поновлення договору особистого строкового сервітуту для обслуговування малої архітектурної форми земельної ділянки ФОП Якубишин В.М. в м. Бучач вул. Лесі Українки,б/н

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь