П О Р Я Д О К       Д Е Н Н И Й  третього  пленарного засідання 1-ої cесії    Бучацької   міської   ради    восьмого   скликання –  28.12.2020року

Про міський бюджет на 2021 рік.

Додаток № 1 Доходи міського бюджету на 2021 рік.

Додаток № 2  Фінанси міського бюджету на 2021 рік.

Додаток №3  Розподіл видатків міського бюджету на 2021 рік.

Додаток № 4  Міжбюджетний трансферт.

Додаток № 5 

 Про внесення змін до Бариського сільського бюджету на 2020 рік.

Про внесення змін до Старопетликівського сільського бюджету на 2020 рік.
Про внесення змін до Ліщанецького сільського бюджету на 2020 рік.

Про внесення змін до Переволоцького сільського бюджету на 2020 рік

Про Програму підтримки пластового руху на 2021-2023 роки.

Про розгляд заяви жителів м.Бучач, вул. Підгаєцька, 20, 22, 24, про скасування рішення виконавчого комітету Бучацької міської ради №203 від 24.09.2020 року

Про створення юридичної особи –фінансового відділу Бучацької міської ради та затвердження Положення про фінансовий відділ Бучацької міської ради.

Про внесення змін до Зеленського сільського бюджету на 2020 рік.
Про внесення змін до Порохівського сільського бюджету на 2020 рік.

Про створення юридичної особи – відділу освіти Бучацької міської ради та затвердження Положення про відділ освіти Бучацької міської ради

Про затвердження Програми розвитку земельних відносин на 2021-2023 роки

Про прийняття у комунальну власність земельних ділянок.

Про надання дозволу гр. Бедрійчук Іванні Дмитрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за адресою м. Бучачвул. Винниченка

Про затвердження гр. Богушу Василю Сергійовичу та Богуш Надії Леонідівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, на умовах надання у спільно сумісну власність що розташована в м. Бучач вул. Родини Нестайків.

Про затвердження гр. Вацлавому Івану Михайловичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва на умовах надання у власність в м. Бучач вул. Бучацькі Гаї

Про затвердження гр. Винярській Марії Андріївні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва на умовах надання у власність в м. Бучач вул. М.Островерха.

Про затвердження гр. Гнатківській Софії Степанівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд і для ведення ОСГ за адресою с. Ліщанці вул.. Березина,23, ур. Глинка, ур. Гайок, ур. Коширки Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Гнитці Ігорю Михайловичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки) та для ведення ОСГ за адресою с. Переволока вул. Кавунова,47 Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Дмитрик Катерині Василівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в с. Бариш вул.. Шкільна,15 Бучацької міської ради та для ведення ОСГ в с. Бариш вул. Шкільна та передачу земельних ділянок у власність.

Про затвердження гр. Іванціву Миколі Васильовичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на умовах надання у власність на території с. Жизномир, хутір Луги

Про затвердження гр. Кобзару Василю Михайловичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва на умовах надання у власність на території м. Бучач вул. Бариська

Про затвердження гр. Королю Руслану Григоровичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на умовах надання у власність на території с. Жизномир, хутір Луги

Про затвердження гр. Костенку Михайлу Михайловичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки) та для ведення ОСГ за адресою с. Зубрець вул. Баришка,36 Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження КП «Фізкультурно-оздоровчий комплекс «Колос» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на умовах надання у постійне користування на території м. Бучач вул.. Ст. Бандери,23 Бучацької міської ради Тернопільської обл..

Про надання дозволу гр. Кривовичу Ігорю Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за адресою м. Бучач вул. Залізнична.

Про затвердження гр. Кручаку Андрію Богдановичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки) за адресою с. Малі Заліщики вул.. Долішня,22 Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Кручаку Андрію Богдановичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Малі Заліщики ур. Над гуркалом, ур. За рікою, вул.. Долішня Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Кулик Степанії Михайлівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки) та для ведення ОСГ за адресою с. Переволока вул. Гостинець,51 Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про надання дозволу на викуп земельної ділянки в м. Бучач вул. Галицька,42А/5 (Леськов Володимир Іванович)\

Про надання дозволу гр. Луговій Степанії Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за адресою м. Бучач вул. Залізнична.\

Про надання дозволу гр. Перевізник Людмилі Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за адресою м. Бучач вул. Залізнична.

Про затвердження гр. Прайзнер Лідії Йосифівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення ОСГ за адресою с. Бариш урочище “За Складом” Бучацької міської ради, Тернопільської області.

Про затвердження гр. Пташнику Роману Мирославовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в м. Бучач вул. Бариська на території Бучацької міської ради Тернопільської обл..

Про надання дозволу гр. Савчуку Ігору Семеновичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування власних не житлових приміщень в м.Бучач вул. Галицька,153

Про затвердження втрат сільськогосподарського виробництва площею 0,0383 га. (власник гр. Світлик Т.В.)

Про затвердження гр. Світлик Тетяні Василівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки що перебуває у власності для ведення особистого селянського господарства із зміною її цільового призначення для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови за адресою м. Бучач вул. Шевченка

Про затвердження гр. Судин Марії Іванівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в с. Доброполе вул.. Лапаївка,21 Бучацької міської ради та для ведення ОСГ в с. Доброполе вул. Лапаївка, ур. «Старий сад» та передачу земельних ділянок у власність.

Про надання дозволу гр. Чихарівській Ганні Петрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за адресою м. Бучач вул. Залізнична.

Про надання дозволу гр. Шептицькому Володимиру Броніславовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за адресою м. Бучач вул. Залізнична.

Про затвердження гр. Щурко Катерині Іванівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення ОСГ за адресою с. Жизномир вул. Шевченка, вул. Підлісся Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Щурко Миколі Івановичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва на умовах надання у власність на території с. Жизномир, хутір Луги

Про надання дозволу гр. Яковець Степану Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за адресою м. Бучач вул. Залізнична.

Про затвердження Програми цивільного захисту населення і територій Бучацької міської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2025 роки.

Додаток Програма цивільного захистунаселення і територій Бучацької міської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021 – 2025 роки

Про затвердження Міської цільової Програми «Історичний вигляд міста, як об’єкт збереження та регенерації на 2021-2023 роки».
Про прийняття до комунальної власності Бучацької міської ради юридичної особи – районного комунального  підприємства «Архітектурно-проектне бюро» та внесення змін до складу його засновників

Про прийняття до комунальної власності Бучацької  міської ради юридичної особи – комунального підприємства “Бучацьке районне бюро технічної інвентаризації” та внесення змін до складу його засновників

Про затвердження міської Програми проведення науково-археологічних розкопок біля Ратуші-пам’ятки архітектури 
національного значення в м.Бучач Тернопільської області на майдані Волі на 2021 рік.
Про Програму розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Бучацька центральна районна лікарня» Бучацької районної ради на 2021 – 2023 роки.
Про затвердження структури та загальної чисельності  Бучацької міської ради. 

Про умови оплати праці Бучацького міського голови.

Про створення відділу державної реєстрації та затвердження  Положення про відділ державної реєстрації Бучацької міської ради

Про створення юридичної особи – відділу культури, молоді і спорту Бучацької міської ради та затвердження Положення про відділ культури, молоді і спорту Бучацької міської ради

Про створення юридичної особи – Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Бучацької міської ради» та затвердження Статуту комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Бучацької міської ради»

Потреба  коштів на 2021 рік по Центру надання соціальних послуг. 

 Про  Програму   розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико- санітарної допомоги» Бучацької районної ради на 2021 – 2023 роки.
Про звернення до Чортківської районної ради, щодо передачі до комунальної власності Бучацької міської ради юридичних осіб – комунальних установ, підприємств, організацій та нерухомого майна.
Про затвердження договорів  про міжбюджетні  трансферти  із Золотопотіцького селищого бюджету до Бучацького міського бюджету на 2021 рік.
Про затвердження договорів  про міжбюджетні трансферти  із Трибухівського сільського бюджету до Бучацького міського бюджету на 2021 рік.

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь