№ 14  Про визнання повноважень депутатів Бучацької міської ради восьмого скликання замість тих, які вибули.

№ 15. Про Положення про постійні комісії Бучацької міської ради восьмого скликання.

№ 16. Про внесення змін до міського бюджету м. Бучач

Додаток № 1

№ 17. Про внесення змін до Киданівського сільського бюджету на 2020 рік.

№ 18. Про внесення змін до Бобулинського сільського бюджету на 2020 рік.

№ 19.  Про внесення змін до Осівецького сільського бюджету на 2020 рік.

№ 20.Про внесення змін до Берем’янського сільського бюджету на 2020 рік.

№ 21.Про внесення змін до Cороківського сільського бюджету на 2020 рік.

№ 22.Про внесення змін до Переволоцького сільського бюджету на 2020 рік.

№ 23.  Про внесення змін до персонального складу постійних комісій Бучацької міської ради восьмого скликання.

№ 24. Про внесення змін в рішення міської ради № 2303 від 23.12.2019року «Про затвердження штатного розпису і кошторису витрат на утримання апарату Бучацької міської ради та умови оплати праці працівників і посадових осіб місцевого самоврядування на 2020 рік».

№ 25. Про внесення доповнень в рішення міської ради № 1 від 30.11.2020року «Про початок повноважень Бучацького міського голови та депутатів Бучацької міської ради восьмого скликання».

№ 26. Про внесення доповнень в рішення міської ради № 9 від  30.11.2020року «Про затвердження старост».

№ 27. Про реорганізацію сільських рад шляхом приєднання.

№ 28.  Про план діяльності Бучацької міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік.

№ 29. Про створення тендерного комітету   Бучацької міської ради та затвердження Положення про тендерний комітет.

№ 30. Про затвердження Положення та призначення уповноваженої особи(осіб) з організації та проведення спрощених закупівель Бучацької міської ради.

№ 31. Про помічника-консультанта депутата Бучацької міської ради.

№ 32 Про виготовлення гербових номерних печаток та штампів виконавчого комітету Бучацької міської ради для старост та печатки для довідок.

№ 33.Про затвердження Програми забезпечення подарунками до Дня Святого Миколая дітей мешканців м.Бучач у 2020 році.

№ 34. Про звернення щодо сплати акцизного податку від роздріброї торгівлі паливно- мастильними матеріалами в 2021році у Бучацький міський бюджет.

№35.Про затвердження гр. Когуту Роману Леонідовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Польова,23«А» та передачу земельної ділянки у власність.

№36.Про затвердження гр. Худик Марії Іванівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Підгаєцька,31 та передачу земельної ділянки у власність.

№ 37 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення ОСГ гр. Кльоцко Наталії Ігорівні за адресою вул.. Садова,14 с. Бариш Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 38 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення ОСГ гр. Тимків Марії Йосипівні та Дмитраш Ганні Йосипівні за адресою вул.. Замкова,104 м.Бучач Тернопільської області.

№ 39 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Пасічній Оксані Володимирівні за адресою урочище «Лиса Гора» с. Бариш Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 40 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Прокіпчук Марії Михайлівні за адресою вул.. Нагірянка 1,3 с. Зубрець Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 41 Про надання дозволу гр. Гуменяку Василю Михайловичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Підгаєцька,49 та для ведення ОСГ в м. Бучач вул. Підгаєцька.

№ 42 Про надання дозволу гр. Музиці Володимиру Романовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Дорошенка,8А

№ 43 Про затвердження гр. Дзюбановській Валентині Миколаївні, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на умовах надання у власність в м. Бучач вул. Бариська

№ 44.Про затвердження гр. Москалик Світлані Петрівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в м. Бучач вул. Бічна Миру.

№ 45.Про затвердження гр. Кривенькому Іллі Федоровичу, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на умовах надання у власність на території с. Жизномир

№46.Про надання дозволу гр. Глов’як Галині Зіновіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за адресою м. Бучач вул. Заводська

№47.Про надання дозволу гр. Крамару Сергію Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за адресою м. Бучач вул. Молодіжна.

№48.Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії що знаходиться в c.Бариш Бучацької міської ради Тернопільської обл.. (ЗТП-107)

№49.Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії що знаходиться в c.Бариш Бучацької міської ради Тернопільської обл.. (ЗТП-328)

№ 50.Про укладення договору особистого строкового сервітуту для обслуговування тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності на частину земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту в м. Бучач вул. Галицька (ФОП Алексевич Надія Олександрівна)

№ 51 Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 27.08.2020року №2630 “ Про надання дозволу гр. Гурей О.Є. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд за адресою м. Бучач вул. Назарука,1»

№ 52.Про затвердження акту розгляду визначення межі між земельними ділянками що відводяться у власність гр.. Павлюк Є.С. та гр.. Велещуку П.В.

№ 53.Про затвердження акту відновлення (встановлення) меж земельної ділянки у зв’язку з межовим спором суміжних землекористувачів гр. Гресс Надії Йосипівни гр.Чорнія Зеновія Івановича, гр. Кульчицької Ольги Миронівни в межах населеного пункту с.Доброполе по вул. Загороди,29

 

 

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь