ПЕРЕЛІК РІШЕНЬ

XL сесії Бучацької міської ради VII скликання

(перше пленарне засідання)

05.02.2020 року

2334. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету м.Бучач за 2019 рік.
Додаток №1
Додаток № 2
Додаток № 3
Додаток № 4
Додаток № 5
Додаток № 6
№ 2335 Звіт міського голови про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Бучач за 2019 рік.
2336.Про програму соціально-економічного та культурного розвитку м.Бучач на 2020 рік.

2337. Про внесення змін до міського бюджету м. Бучач

Додаток № 1

Додаток № 3

Додаток № 7

№ 2338 Про затвердження угоди між Бучацькою міською радою Бучацького району та Тернопільською обласною радою про фінансування проекту «Реставрація пам’ятки архітектури ХVIIIст. Ратуші в  .Бучачі(охорон. № 650) Тернопільської області» на 2020 рік.

№ 2339. Про затвердження Договору про міжбюджетний трансферт з Бучацького міського бюджету до Бучацького районного бюджету для часткового відшкодування витрат Бучацькій районній раді.

№ 2340. Про затвердження Договору про міжбюджетний трансферт з Бучацького міського бюджету до Бучацького районного бюджету для співфінансування галузі охорони здоров’я Бучацького району з метою виконання районної програми «Профілактика раку молочної залози в Бучацькому районі на 2018-2021роки».

№ 2341 Про затвердження Договору про міжбюджетний трансферт з Бучацького міського бюджету до Бучацького районного бюджету для співфінансування галузі охорони здоров’я Бучацького району з метою забезпечення  інсулінозалежних жителів міста Бучач інсуліном на безкоштовній основі.

№ 2342. Про затвердження Договору про міжбюджетний трансферт з Бучацького міського бюджету до Бучацького районного бюджету для співфінансування галузі охорони здоров’я Бучацького району з  метою забезпечення пільгової категорії жителів міста Бучач медикаментами, сильнодіючими речовинами та прекурсорами.

№ 2343. Про затвердження Договору про міжбюджетний трансферт з Бучацького міського бюджету до Бучацького районного бюджету для співфінансування галузі охорони здоров’я Бучацького району з метою закупівлі електрокардіографа в АЗПСМ м.Бучач вул.Тичини, 4.

№ 2344. Про затвердження Договору про міжбюджетний трансферт з Бучацького міського бюджету до Бучацького районного бюджету для співфінансування галузі спорту Бучацького району.

№ 2345. Про затвердження Договору про міжбюджетний трансферт з Бучацького міського бюджету до Бучацького районного бюджету для співфінансування галузі освіти Бучацького району з метою виплати заробітної плати дошкільним навчальним закладам міста.

№ 2346. Про затвердження Договору про міжбюджетний трансферт(надання субвенції) з Бучацького міського бюджету до Бучацького районного бюджету для фінансування районної програми підтримки осіб, які брали участь в антитерористичній операції, операції об’єднаних сил, членів сімей осіб, загиблих під час проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, членів сімей Героїв Небесної Сотні, постраждалих учасників  революції Гідності на 2020-2024 роки.

2347. Про cпрямування коштів міського бюджету м.Бучач по коду 0118330 «Інша діяльність у сфері екології та охорони природних ресурсів».
№ 2348. Про Програму підтримки релігійної громади Монастиря Чесного Хреста Господнього чину Св.Василія Великого УГКЦ м.Бучач на  2020  рік.

№ 2349. Про затвердження рішень виконавчого комітету міської ради, прийнятих в міжсесійний період.

№ 2350. Про окремі питання оренди комунального майна територіальної громади міста Бучач.

№ 2351.  Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Бучацької міської ради, які підлягають приватизації у 2020 році, Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації та приватизіцію.

Додаток 1  до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної оцінки комунального майна територіальної громади міста Бучач

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь