П О Р Я Д О К       Д Е Н Н И Йтретього  пленарного засідання 2-ої cесії    Бучацької   міської   ради    восьмого   скликання –  16.02.2021року

Про утворення лічильної комісії для встановлення результатів голосування.

Про Програму розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико- санітарної допомоги» Бучацької міської ради на 2021 – 2023 роки.

Про затвердження загальної чисельності, структури та штатного розпису юридичної особи – комунальної установи «Бучацький інклюзивно-ресурсний центр».

Про створення Центру надання адміністративних послуг Бучацької міської ради.

Про міську Програму «Організація оплачуваних громадських робіт для тимчасової зайнятості населення в 2021 році».

Про затвердження міської програми забезпечення діяльності спортивних об’єктів та проведення спортивно- масових заходів на 2021-2024 роки.

Додаток № 1

Додаток № 1.1

Про затвердження структури, загальної чисельності працівників відділу освіти Бучацької міської ради та штатного розпису на 2021 рік у новій редакції

Про прийняття до комунальної власності Бучацької міської ради юридичної особи – комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги”Бучацької районної ради

Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій

Про затвердження структури, загальної чисельності працівників Бучацької міської ради та штатного розпису Бучацької міської ради на 2021 рік у новій редакції.

Про передачу комунального майна закладів освіти на баланс відділу освіти Бучацької міської ради

Про затвердження положення та регламенту центру надання адміністративних послуг Бучацької міської ради

Про затвердження Регламенту Бучацької міської ради восьмого скликання.

Про затвердження договору про міжбюджетний  трансферт із Бучацького міського бюджету до Чортківського районного бюджету на 2021 рік.

Про затвердження акта приймання-передачі та статуту Редакції Бучацького радіомовлення

Про затвердження договору про міжбюджетний  трансферт із Тернопільського обласного бюджету до Бучацького міського бюджету на 2021 рік.
Про виділення коштів Бучацькому ККП для придбання основних засобів, шляхом поповненя статутного фонду комунального підприємства.
Про програму розвитку та функціонування пожежної охорони Бучацької міської територіальної громади на 2021-2025 роки

Програма розвитку та функціонування пожежної охорони Бучацької міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки

Додаток № 1 Ресурсне забезпечення програми розвитку та функціонування пожежної охорони Бучацької міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки

Додаток № 2 Напрямки діяльності та заходи Програми розвитку та функціонування пожежної охорони Бучацької міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки

Про затвердження комплексної програми соціальної підтримки мало захищених верств населення “Турбота” на території Бучацької міської ради на 2021 – 2023 роки.

Про  внесення змін до міського бюджету на 2021 рік

Додаток № 1

Додаток № 2

Додаток № 3

Додаток №4

Додаток №5 

Про затвердження програми Бучацької міської ради «Молодь Бучаччини» на 2021-2025 роки

Про затвердження програми Бучацької міської ради «Проведення культурно-мистецьких заходів та відзначення державних і національних свят в 2021-2026 роках

Про затвердження цільової програми національно-патріотичного виховання молоді на період до 2025 року

Про затвердження програми Бучацької міської ради «Розвиток неолімпійських видів спорту» на 2021-2025 роки

Про затвердження договорів про міжбюджетні   трансферти на 2021 рік.

Про затвердження програми Бучацької міської ради «Розвиток олімпійських видів спорту» на 2021-2025 роки

Про затвердження додаткової угоди

Про Програму розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Бучацька міська лікарня» Бучацької міської ради на 2021 – 2023 роки.

Про затвердження акт приймання-передачі приймання-передачі майнових, немайнових прав та обов’язків, майна, основних засобів та матеріально-технічної бази

Про затвердження актів приймання-передачі майна комунальних установ закладів культури Бучацької міської ради

Про закріплення права за відділом культури, молоді і спорту Бучацької міської ради оперативного управління комунальним майном закладів культури

Про затвердження гр. Боднарчук Лілії Іванівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва яка розташована за межами населеного пункту с. Ліщанці, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Варварину Роману Миколайовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд у власність на території с. Підзамочок, вул.. Кінцева,9 Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Варварину Роману Миколайовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у власність на території с. Підзамочок, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва, громадянці Гишка Галині Романівні в межах населеного пункту с. Звенигород, на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Данковичу Олександру Петровичу для індивідуального садівництва на умовах надання у власність в межах населеного пункту на території с. Жизномир вул.. С.Бандери, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Дякун Галині Петрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Заривинці, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Зазуляк Ользі Петрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства розташованої за межами населеного пункту с. Бариш на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва, громадянину Коновалу Андрію Миколайовичу в межах населеного пункту с. Звенигород, на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Король Галині Іванівні для індивідуального садівництва на умовах надання у власність в межах населеного пункту на території с. Жизномир вул. Бічна Грушевського, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Крайнику Івану Михайловичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Дуліби вул. Передмістя Бучацької міської ради, Тернопільської області.

Про затвердження гр. Крайник Софії Йосифівнітехнічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою с. Дуліби, вул. Передмістя,4 на території Бучацької міської ради, Тернопільської області

Про затвердження громадянину Гирі Юрію Петровичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території м. Бучач вул. Коцюбинського, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Куцабі Оресті Павлівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства на умовах надання в оренду, розташованої на території с.Бариш вул..Шкільна,24, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Лановій Надії Володимирівні для ведення особистого селянського господарства на умовах надання у власність в межах населеного пункту с. Матеушівка на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільно сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд громадянину Ломовому Івану Якимовичу та громадянину Кобзару Федору Михайловичу в м. Бучач вул.. Водна,11А на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва, громадянину Лупійчуку Василю Петровичу в межах населеного пункту с. Звенигород, на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Микитів Марії Дмитрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства у власність на території с. Переволока, вул. Кут,61 Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Петрівському Петру Йосиповичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд розташованої в с. Помірці, вул.. Центральна,36 та для ведення особистого селянського господарства у власність на території с. Помірці, вул.. Центральна Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Пивоварчуку Богдану Дмитровичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд розташованої в с.Зубрець, вул. Героя України Василя Мойсея,64 та для ведення особистого селянського господарства за адресою Зубрець, вул. Героя України Василя Мойсея на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Пшивій Оксані Богданівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у власність на території с. Переволока, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва, громадянину Свирланяку Ірогю Миколайовичу в межах населеного пункту с. Звенигород, на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Янківській Ларисі Володимирівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою с. Звенигород вул.. Поруб,6 та для ведення ОСГ розташованої на території с.Підзамочок та с. Звенигород, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. __________________ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства що розташована за межами населеного пункту с. Бариш на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. _______________ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства що розташована за межами населеного пункту с. Бариш на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. ______________ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на умовах надання у власність, що розташована за межами населеного пункту с. Бариш на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр._______________ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства що розташована за межами населеного пункту с. Бобулинці на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. ____________________ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства що розташована за межами населеного пункту с. Бариш на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. ___________________ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства що розташована за межами населеного пункту с. Бариш на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження старост.

Про включення в реєстр учасника антитерористичної операції (УБД)

Про включення в реєстр учасника антитерористичної операції (УБД)

Про визначення переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації.

Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії що знаходиться в м.Бучач Тернопільської області (ЗТП-286)

Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії що знаходиться в м.Бучач Тернопільської області (ЗТП-307)

Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії що знаходиться в м.Бучач Тернопільської області (ЗТП-390)

Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії що знаходиться в м.Бучач Тернопільської області (РП-3)

Про надання дозволу гр. Гаврилюк Надії Богданівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на умовах надання у власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с. Озеряни на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про надання дозволу гр. Грунда Івану Ярославовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства в с.Бариш вул.. Нижнє Завалля, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про надання дозволу гр. Дивосир Володимиру Мироновичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність та для ведення особистого селянського господарства в с. Доброполе, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про надання дозволу гр. Дідуху Зіновію Антоновичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Доброполе вул.. Шляхотська,32, та для ведення особистого селянського господарства в Доброполе, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Дякун Галині Петрівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність на території с. Заривинці, вул. Горішня,53 Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про надання дозволу гр. Козачевській Олені Володимирівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою с.Ліщанці вул. Березина,64, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про надання дозволу гр. Крайник Софії Йосифівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на умовах надання у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дуліби на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Левкович Марії Іллівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд розташованої в с.Зелена, вул. Середня,24 та для ведення особистого селянського господарства у власність розташованих в с.Зелена, вул..Загородна, ур. «За Циганськими городами» на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про надання дозволу гр.Ленчуку Ігору Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального гаражного будівництва за адресою с. Язловець на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Лисому Олексію Андрійовичу для індивідуального садівництва на умовах надання у власність в межах населеного пункту на території с. Жизномир вул. Бічна Т.Г. Шевченка, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 27.01.2021р. № 227 «Про надання дозволу гр. Луців Іванні Григорівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд і для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Осівці вул. Центральна,38»

Про надання дозволу гр. Мартинів Галині Тарасівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд за адресою с.Заривенці вул. І.Франка, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження детального плану території для будівництва храму на вул. Бічна Ген. Шухевича,1 в м. Бучач Бучацької міської ради Тернопільської області (гр. Матвіїшин В.В.)

Про затвердження детального плану території для будівництва житлового будинку з зміною цільового призначення земельної ділянки в с. Зубрець, вул..Лісова в межах населеного пункту, Бучацької міської ради Тернопільської області (гр. Меленюк М.С.)

Про надання дозволу гр. Мороз Юлії Степанівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Зубрець вул.. Героя України Василя Мойсея,85, та для ведення особистого селянського господарства в с.Зубрець, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження громадянці Мостовій Тетяні Михайлівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території с. Переволока, вул. Залісся Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про визначення переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації.

Про затвердження гр. Островерха Олександрі Йосифівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд розташованої в с.Зелена, вул. Середня,26 та для ведення особистого селянського господарства у власність розташованих в с.Зелена, вул. Середня, ур. «За Циганськими городами» на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Пилипчаку Михайлу Івановичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд розташованої в с.Переволока,вул.. Шкільна,41 та для ведення особистого селянського господарства у власність розташованих в с. Переволока, вул. Шкільна, вул.. Гудзова, ур.»Коло цвинтара» ур. «Доброва» на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Поповичу Володимиру Дмитровичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у власність розташованої в с.Порохова урочище «Підвадова» на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про затвердження гр. Сенеджук Марії Йосипівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Бариш хутір Гутишино Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про надання дозволу гр. Скрипець Оксані Петрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Підзамочок вул.. Тернопільська,12, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про надання дозволу гр. Хмарному Степану Михайловичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Бобулинці вул. Кінцева,161, та для ведення особистого селянського господарства в с.Бобулинці урочище «Гора 4 поділ», урочище «Піщиска 1 поділ», Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про надання дозволу гр. Шумці Надії Ільківні і Хомич Марії Андріївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільно-часткову власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Біч. Бариська,30 Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про надання дозволу гр. Янківському Степану Степановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Підлісся вул.. Лесі Українки,7, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Блажку О.В.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Блажку П.В.

Про надання дозволу Бучацькій міській раді на розроблення детального плану території в с.Зелена для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (гр. Керницький В.В)

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Кравчуку І.І.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Кравчуку І.І.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Кравчуку І.І.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Кравчук О.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Кравчук О.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Кравчук О.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Пасічнику А.З.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Пасічнику А.З.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Пасічнику А.З.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Пасічнику З.П.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Пасічнику З.П.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Пасічнику З.П.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Пасічник М.І.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Пасічник М.І.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Пасічник М.І.

Про розгляд звернення ФОП Гадз М.П. про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ, організацій (будівництва сонячної електростанції) яка розташована в м. Бучач по вул. Тичини з метою передачі в оренду терміном на 49 років.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Рогатинському С.М.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Сембрату Ю.І.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Суп М.Б.

Про внесення змін та доповнень в Положення про старосту.

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради  від 27.01.2021р. № 148 «Про затвердження гр. Мандро І.П. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі(на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою с.Зелена вул. Заставнича,19 та для ведення ОСГ  розташованої в с.Зелена Бучацької міської ради Тернопільської області»

Про надання дозволу гр. Яремко Ігору Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за адресою м. Бучач вул. Водна, Бучацької міської ради Тернопільської області.

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради №2809 від 13.11.2020р “ Про надання дозволу ПП «Золотопотіцьке» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної діянки для обслуговування нежитлової будівлі теплиців м. Бучач вул. Б.Хмельницького».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь