On: 19.02.2021

С П И С О К депутатів Бучацької міської ради воcьмого скликання, присутніх на другій сесії (третє пленарне засідання)

247.Про затвердження Регламенту Бучацької міської ради восьмого скликання.

№ 248. Про прийняття до комунальної власності Бучацької міської ради юридичної особи – комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Бучацької районної ради

№ 249 Про затвердження акта приймання-передачі та статуту Редакції Бучацького радіомовлення

№ 250. Про затвердження структури, загальної чисельності працівників Бучацької міської ради та штатного розпису Бучацької міської ради на 2021 рік у новій редакції

251. Про внесення змін та доповнень в Положення про старосту.
№ 252 Про затвердження положення та регламенту центру надання адміністративних послуг Бучацької міської ради

№ 253. Про затвердження старост

№ 254.Про затвердження структури, загальної чисельності працівників відділу освіти Бучацької міської ради та штатного розпису на 2021 рік у новій редакції

№255 Про затвердження загальної чисельності, структури та штатного розпису юридичної особи – комунальної установи «Бучацький інклюзивно-ресурсний центр»

№ 256.Про передачу комунального майна закладів освіти на баланс відділу освіти Бучацької міської ради

№ 257. Про Програму розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико- санітарної допомоги» Бучацької міської ради на 2021 – 2023 роки.

№ 258. Про міську Програму «Організація оплачуваних громадських робіт для тимчасової зайнятості населення в 2021 році».

№ 259. Про програму розвитку та функціонування пожежної охорони Бучацької міської територіальної громадина 2021-2025 роки

Програма розвитку та функціонування пожежної охорони Бучацької міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки

Додаток № 1

Додаток № 2

№ 260. Про затвердження комплексної програми соціальної підтримки мало захищених верств населення “Турбота” на території Бучацької міської ради на 2021 – 2023 роки.

№ 261 Про затвердження програми Бучацької міської ради «Молодь Бучаччини» на 2021-2025 роки

№262 Про затвердження програми Бучацької міської ради «Проведення культурно-мистецьких заходів та відзначення державних і національних свят в 2021-2026 роках

№263 Про затвердження цільової програми національно-патріотичного виховання молоді на період до 2025 року

№264 Про затвердження програми Бучацької міської ради «Розвиток неолімпійських видів спорту» на 2021-2025 роки

№265 Про затвердження програми Бучацької міської ради «Розвиток олімпійських видів спорту» на 2021-2025 роки

№ 266. Про Програму розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Бучацька міська лікарня» Бучацької міської ради на 2021 – 2023 роки.

№ 267.  Про затвердження міської програми забезпечення діяльності спортивних об’єктів та проведення спортивно- масових заходів на 2021-2024 роки.

Додаток № 1

Додаток № 2

№ 268. Про затвердження договору  про міжбюджетний  трансферт  із Бучацького міського бюджету до Чортківського районного бюджету на 2021 рік.

№ 269. Про затвердження договору  про міжбюджетний  трансферт  із Тернопільського обласного бюджету до Бучацького міського бюджету на 2021 рік.

№ 270. Про затвердження додаткової угоди

№ 271. Про затвердження договорів про міжбюджетні трансферти на 2021 рік.

№ 272 Про  внесення змін до міського бюджету на 2021 рік

Додаток № 1

Додаток № 2

Додаток № 3

Додаток № 4

Додаток № 5

№ 273.   Про виділення коштів Бучацькому ККП для придбання основних засобів, шляхом поповненя статутного фонду комунального підприємства.

№ 274 Про затвердження акт приймання-передачі майнових, немайнових прав та обов’язків, майна, основних засобів та матеріально-технічної бази.

№ 275 Про затвердження актів приймання-передачі йнових, немайнових прав та обов’язків, майна, основних засобів та матеріально-технічної бази комунальних установ закладів культури Бучацької міської ради.

№ 276 Про закріплення права за відділом культури, молоді і спорту Бучацької міської ради оперативного управління комунальним майном закладів культури

№ 277. Про затвердження акту приймання-передачі майнових, немайнових прав та обов’язків, майна, основних засобів та матерільно – технічної бази

On: 04.03.2021

№278 Про визначення переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації на території за межами населеного пункту с. Нові Петликівці.

On: 26.02.2021

№279 Про визначення переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації на території за межами населеного пункту с. Бариш

№280 Про затвердження гр. Варварину Роману Миколайовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд у власність на території с. Підзамочок, вул.Кінцева, 9, Бучацької міської ради Тернопільської області.

№281 Про затвердження гр. Варварину Роману Миколайовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у власність на території с.Підзамочок Бучацької міської ради Тернопільської області.

№282 Про затвердження гр. Петрівському Петру Йосиповичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд розташованих в с. Помірці, вул.. Центральна,36 та для ведення особистого селянського господарства у власність на території с. Помірці, вул.. Центральна Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 283 Про затвердження гр. Пилипчаку Михайлу Івановичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд розташованої в с.Переволока,вул.. Шкільна,41 та для ведення особистого селянського господарства у власність розташованих в с. Переволока, вул. Шкільна, вул.. Гудзова, ур. «Коло цвинтара», ур. «Доброва» на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 284 Про затвердження гр. Зазуляк Ользі Петрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства розташованої за межами населеного пункту с. Бариш на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 285 Про затвердження гр. Куцабі Оресті Павлівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства на умовах надання в оренду, розташованої на території с.Бариш вул..Шкільна,24, Бучацької міської ради Тернопільської області.

№286 Про затвердження гр. Пивоварчуку Богдану Дмитровичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд розташованої в с.Зубрець, вул. Героя України Василя Мойсея,64 та для ведення особистого селянського господарства за адресою с.Зубрець, вул. Героя України Василя Мойсея на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 287 Про затвердження гр. Микитів Марії Дмитрівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства у власність на території с. Переволока, вул. Кут,61 Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 288 Про затвердження гр. Островерха Олександрі Йосифівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд розташованої в с.Зелена, вул. Середня,26 та для ведення особистого селянського господарства у власність розташованих в с.Зелена, вул. Середня, ур. «За Циганськими городами» на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 289 Про затвердження гр. Левкович Марії Іллівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд розташованої в с.Зелена, вул. Середня,24 та для ведення особистого селянського господарства у власність розташованих в с.Зелена, вул. Загородна, ур. «За Циганськими городами» на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 290 Про затвердження гр. Дякун Галині Петрівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність на території с. Заривинці, вул. Горішня,53 Бучацької міської ради Тернопільської області.

№291 Про затвердження гр. Дякун Галині Петрівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Заривинці, Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 292 Про затвердження гр. Крайник Софії Йосифівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою с. Дуліби, вул. Передмістя,4 на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 293 Про затвердження гр. Крайнику Івану Михайловичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Дуліби вул. Передмістя Бучацької міської ради, Тернопільської області.

№294 Про затвердження гр. Сенеджук Марії Йосипівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства за адресою с.Бариш, хутір Гутишино Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 295 Про затвердження гр. Пшивій Оксані Богданівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у власність на території с. Переволока, Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 296 Про затвердження гр. Янківській Ларисі Володимирівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою с. Звенигород вул.. Поруб,6 та для ведення ОСГ розташованої на території с.Підзамочок та с. Звенигород, Бучацької міської ради Тернопільської області.

№297 Про затвердження гр. Боднарчук Лілії Іванівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована за межами населеного пункту с. Ліщанці Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 298 Про затвердження гр. Поповичу Володимиру Дмитровичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у власність розташованої в с.Порохова урочище «Підвадова» на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 299 Про надання дозволу гр. Янківському Степану Степановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Підлісся вул.. Лесі Українки,7, Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 300 Про надання дозволу гр. Мороз Юлії Степанівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Зубрець вул.. Героя України Василя Мойсея,85, та для ведення особистого селянського господарства в с.Зубрець, Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 301 Про надання дозволу гр. Крайник Софії Йосифівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на умовах надання у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дуліби на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 302 Про надання дозволу гр. Козачевській Олені Володимирівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою с.Ліщанці вул. Березина,64, Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 303 Про надання дозволу гр. Гаврилюк Надії Богданівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на умовах надання у власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Озеряни на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

№ 304 Про надання дозволу гр. Дивосир Володимиру Мироновичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства в с. Доброполе, Бучацької міської ради Тернопільської області.

№305 Про надання дозволу гр. Шумці Надії Ільківні і Хомич Марії Андріївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільно-часткову власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в м. Бучач вул. Біч. Бариська,30 Бучацької міської ради Тернопільської області.

№306 Про надання дозволу гр. Дудуху Зіновію Антоновичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Доброполе вул.. Шляхотська,32, та для ведення особистого селянського господарства в с.Доброполе, Бучацької міської ради Тернопільської області.

№307 Про надання дозволу гр. Грунда Івану Ярославовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства в с.Бариш вул. Нижнє Завалля, Бучацької міської ради Тернопільської області.

№308 Про надання дозволу гр. Скрипець Оксані Петрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Підзамочок вул. Тернопільська,12, Бучацької міської ради Тернопільської області.

№309 Про надання дозволу гр. Хмарному Степану Михайловичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Бобулинці вул. Кінцева,161, та для ведення особистого селянського господарства в с.Бобулинці урочище «Гора 4 поділ», урочище «Піщиска 1 поділ», Бучацької міської ради Тернопільської області.

№310 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Лисому Олексію Андрійовичу для індивідуального садівництва на умовах надання у власність в межах населеного пункту на території с. Жизномир вул. Бічна Т.Г. Шевченка, Бучацької міської ради Тернопільської області.

№311 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільно сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд громадянину Ломовому Івану Якимовичу та громадянину Кобзару Федору Михайловичу в м. Бучач вул.. Водна,11А на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

№312 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Лучці Антону Антоновичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в оренду, розташованої в м. Бучач вул. Галицька,153 Є, на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

№313 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва, громадянці Гишка Галині Романівні в межах населеного пункту с. Звенигород, на території Бучацької міської ради Тернопільської області

№314 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва, громадянину Лупійчуку Василю Петровичу в межах населеного пункту с. Звенигород, на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

№315 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва, громадянину Коновалу Андрію Миколайовичу в межах населеного пункту с. Звенигород, на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

№316 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва, громадянину Свирланяку Ігору Миколайовичу в межах населеного пункту с. Звенигород, на території Бучацької міської ради Тернопільської області

№317 Про затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Лановій Надії Володимирівні для ведення особистого селянського господарства на умовах надання у власність в межах населеного пункту с. Матеушівка на території Бучацької міської ради Тернопільської області

№318 Про затвердження громадянці Мостовій Тетяні Михайлівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території с. Переволока, вул. Залісся Бучацької міської ради Тернопільської області.

On: 26.02.2021;

Змінено: 01.03.2021

№319 Про затвердження гр. __________ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства що розташована за межами населеного пункту с. Бобулинці на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

№320 Про затвердження гр. ____________ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства що розташована за межами населеного пункту с. Бариш на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

№321 Про затвердження гр. ____________ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства що розташована за межами населеного пункту с. Бариш на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

№322 Про затвердження гр. _____________ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на умовах надання у власність, що розташована за межами населеного пункту с. Бариш на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

№323 Про затвердження гр. _______________ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства що розташована за межами населеного пункту с. Бариш на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

On: 26.02.2021

№324 Про затвердження громадянину Гирі Юрію Петровичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території м. Бучач вул. Коцюбинського, Бучацької міської ради Тернопільської області.

№325 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Данковичу Олександру Петровичу для індивідуального садівництва на умовах надання у власність в межах населеного пункту на території с. Жизномир вул.. С.Бандери, Бучацької міської ради Тернопільської області.

№326 Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії що знаходиться в м.Бучач Тернопільської області (ЗТП-390)

№327 Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, що знаходиться в м.Бучач Тернопільської області (ЗТП-286)

№328 Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії що знаходиться в м.Бучач Тернопільської області (РП-3)

№329 Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії що знаходиться в м.Бучач Тернопільської області (ЗТП-307)

№330 Про надання дозволу гр. Мартинів Галині Тарасівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд за адресою с.Заривенці вул. І.Франка, Бучацької міської ради Тернопільської області.

№331 Про надання дозволу гр. Яремко Ігору Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за адресою м. Бучач вул. Водна, Бучацької міської ради Тернопільської області.

№332 Про надання дозволу гр. Ленчуку Ігору Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража за адресою с. Язловець на території Бучацької міської ради Тернопільської області.

№333 Про відмову гр. Суп Мар’яні Богданівні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту с.Нові Петликівці.

№334 Про відмову гр.Блажку Олегу Віталійовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель загального користування, яка розташована за межами населеного пункту с.Підзамочок.

№335 Про відмову гр.Блажку Павлу Віталійовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель загального користування, яка розташована за межами населеного пункту с.Підзамочок.

№336 Про відмову гр.Сембрату Юрію Івановичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель загального користування, яка розташована за межами населеного пункту с.Підзамочок.

№337 Про відмову гр.Рогатинському Степану Михайловичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту с.Нові Петликівці.

№338 Про відмову гр.Пасічнику Андрію Зіновійовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту с.Бариш.

№339 Про відмову гр.Пасічнику Андрію Зіновійовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту с.Бобулинці.

№340 Про відмову гр.Пасічнику Андрію Зіновійовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту с.Нові Петликівці.

№341 Про відмову гр.Пасічник Мар’яні Ігорівні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту с.Бариш

№342 Про відмову гр. Пасічник Мар’яні Ігорівні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту с.Бобулинці.

№343 Про відмову гр. Пасічник Мар’яні Ігорівні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту с.Нові Петликівці.

№344 Про відмову гр.Пасічнику Зіновію Петровичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту с.Бариш.

№345 Про відмову гр. Пасічнику Зіновію Петровичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту с.Бобулинці.

№346 Про відмову гр. Пасічнику Зіновію Петровичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту с.Нові Петликівці

№347 Про відмову гр.Кравчуку Ігору Івановичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту с.Бариш.

№348 Про відмову гр. Кравчуку Ігору Івановичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту с.Бобулинці.

№349 Про відмову гр. Кравчуку Ігору Івановичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту с.Нові Петликівці.

№350 Про відмову гр.Кравчук Оксані Миронівні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту с.Бариш.

№351 Про відмову гр. Кравчук Оксані Миронівні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту с.Бобулинці.

№352 Про відмову гр. Кравчук Оксані Миронівні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту с.Нові Петликівці.

№353 Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 26.07.2017р. № 976 «Про надання дозволу гр.. Машталер Г.В. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва за адресою м. Бучач вул. Бічна Миру»

№354 Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради №2809 від 13.11.2020р “ Про надання дозволу ПП «Золотопотіцьке» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі теплиці в м. Бучач вул. Б.Хмельницького».

№355 Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 27.01.2021р. № 227 «Про надання дозволу гр. Луців Іванні Григорівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд і для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Осівці вул. Центральна,38»

№356 Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 27.01.2021р. № 148 «Про затвердження гр. Мандро І.П. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою с.Зелена вул. Заставнича,19 та для ведення ОСГ розташованої в с.Зелена Бучацької міської ради Тернопільської області»

№357 Про затвердження детального плану території для будівництва храму на вул. Бічна Ген. Шухевича,1 в м. Бучач Бучацької міської ради Тернопільської області (гр. Матвіїшин В.В.)

№358 Про затвердження детального плану території для будівництва житлового будинку з зміною цільового призначення земельної ділянки в с. Зубрець, вул. Лісова в межах населеного пункту Бучацької міської ради Тернопільської області (гр. Меленюк М.С.)

№359 Про розгляд звернення ФОП Гадз М.П. про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ, організацій (будівництва сонячної електростанції) яка розташована в м. Бучач по вул. Тичини з метою передачі в оренду терміном на 49 років.

№360 Про надання дозволу Бучацькій міській раді на розроблення детального плану території в с.Зелена для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (гр. Керницький В.В)

On: 26.02.2021;

Змінено: 01.03.2021

№361 Про включення в реєстр учасника антитерористичної операції (УБД)

№362 Про включення в реєстр учасника антитерористичної операції (УБД)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь