Бучацька міська рада Тернопільської області повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації – детального плану території, площею 0,2416 га для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Залізнична, в с. Підзамочок, Чортківського р-н, Тернопільської області.

Основні техніко-економічні показники :

площа в межа ДПТ – 0,2416 га в тому числі:  площа забудови – 110,0 м кв.; площа мощення – 380,0 м.кв.; площа озеленення і благоустрою – 1926,0 м.кв.

Підстава розроблення – рішення сесії Підзамочківської  сільської ради  від 11.04.2014року  № 16

Детально ознайомитися з текстовим та графічними матеріалами можна в приміщенні  відділу земельних ресурсів та просторового планування  Бучацької міської ради  до 19.05.2021 року та на офіційному сайті міської ради: 

Детальний план території

Детальний план території (Графічні матеріали)

Замовник детального плану території гр. Винниченко Михайло Ярославович

Розробник: Фізична особа – підприємець  Суп Ігор Богданович

Посадова особа відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості — Начальник відділу земельних ресурсів та просторового планування  Бучацької міської ради – Ткачук Ігор Володимирович.

Пропозиції щодо детального плану території просимо подавати в Бучацьку міську раду у письмовому вигляді  до  19.05.2021 року  за адресою: 48402, Тернопільська  область м. Бучач майдан Волі,1.”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь