On: 06.05.2021

Порядок денний третього пленарного засідання 3-ої cесії Бучацької міської ради восьмого скликання – 07.05.2021 року

On: 15.04.2021

Про затвердження Програми підтримки Бучацькою міською радою державної політики у сфері соціального захисту населення Чортківської РДА на 2021-2023 роки

ПРОГРАМА підтримки державної політики у сфері соціального захисту населення на 2021-2023 роки

Про затвердження Порядку формування та ведення кадрового резерву посадових осіб місцевого самоврядування в Бучацькій міській раді

ПОРЯДОК формування та ведення кадрового резерву посадових осіб місцевого самоврядування в Бучацькій міській раді

On: 20.04.2021

Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру щодо юридичної особи – Бучацький центр дитячої та юнацької творчості “Сузіря”

Про внесення змін та доповнень до «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Бучацької міської територіальної громади на 2021 рік».

Про затвердження передавального акта Бариської сільської ради

Про затвердження передавального акта Жизномирської сільської ради

Про затвердження передавального акта Новопетликівської сільської ради

Про затвердження передавального акта Переволоцької сільської ради

Про затвердження передавального акта Підзамочківської сільської ради

On: 22.04.2021

Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища на території Бучацької міської ради на 2021-2023 роки.

Про вступ в права засновника юридичної особи – Бариської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Додаток

Про вступ в права засновника юридичної особи – Жизномирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Додаток

Про вступ в права засновника юридичної особи – Новопетликівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Додаток

Про вступ в права засновника юридичної особи – Переволоцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Додаток

Про вступ в права засновника юридичної особи – Підзамочківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Додаток

Про затвердження нової редакції статуту юридичної особи – Бучацької загально- освітньої школи І-ІІ ступенів

Додаток

Про затвердження комплексної програми соціальної підтримки мало захищених верств населення “Турбота” на території Бучацької міської ради на 2021 – 2023 роки(нова редакція).

Комплексна програма соціальної підтримки малозахищених верств населення “Турбота” на території Бучацької міської ради на 2021 – 2023 роки

On: 23.04.2021

Змінено: 27.04.2021

Про затвердження Положення про оренду майна Бучацької територіальної громади та інших нормативних документів, які регламентують відносини у сфері оренди комунального майна Бучацької територіальної громади.

On: 23.04.2021

Про проведення конкурсу із визначення виконавця послуг з поводження з побутовими відходами(вивезення та захоронення твердих побутових відходів), який надаватиме її на території Бучацької міської ради

Інформація на конкурс в розрізі населених пунктів Бучацької міської ради

On: 27.04.2021

Про Програму сприяння оборонній і мобілізаційній готовності на території населених пунктів Бучацької міської ради на 2021-2023 роки.

Про виконання міського бюджету за перший квартал 2021 року

Додаток 1

Додаток 2

On: 28.04.2021

Про затвердження Типового строкового трудового договору та протоколів засідань конкурсної комісії

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Бучацької загально- освітньої школи І-ІІІ ступенів №2.

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Жизномирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Новопетликівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Переволоцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Підзамочківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Бучацької загально- освітньої школи І-ІІ ступенів.

Про визнання таким, що втратив чинність п. 2 рішення Бучацької міської ради від 11.12.2020року № 30 «Про затвердження Положення та призначення уповноваженої особи (осіб) з організації та проведення спрощених закупівель Бучацької міської ради »

On: 29.04.2021

Про передачу в оперативне управління відділу культури, молоді і спорту Бучацької міської ради транспортних засобів

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража громадянці Андрущак Любові Дмитрівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража громадянину Андрущаку Степану Івановичу

Про надання громадянці Білик Вікторії Михайлівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність.

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 30 березня 2021року №393 «Про визначення переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації».

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Гнитці Олегу Миколайовичу.

Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Грималяк Зоряні Степанівні

Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Грималяку Роману Романовичу

Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Грунді Михайлу Богдановичу

Про надання громадянину Даньківу Ігорю Богдановичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Двуліт Стефанії Климентіївні

Про надання громадянину Деці Андрію Вікторовичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.

Про надання громадянці Денис Надії Володимирівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай).

Про надання громадянці Дережицькій Ользі Іванівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.

Про надання громадянці Дзядош Оксані Володимирівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Дупляку Олександру Богдановичу

Про надання громадянці Іванишин Олександрі Володимирівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність.

Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Кишені Наталії Василівні

Про надання громадянці Окунській Ользі Ігорівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність.

Про надання громадянці Паращук Ользі Василівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай).

Про надання громадянці Пасічній Любові Богданівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність.

Про надання громадянину Пастернаку Богдану Ігоровичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.

Про надання громадянці Пелещук Іванні Богданівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність.

Про надання громадянці Похилі Марії Семенівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Ткачуку Василю Сергійовичу

Про надання громадянці Чайківській Надії Григорівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.

Про надання громадянину Чайківському Ігорю Володимировичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність

Про надання громадянці Шептицькій Галині Очилівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва у власність

Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Шкварок Наталії Петрівні.

Про надання громадянці Шульзі Олександрі Данилівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Щурку Івану Андрійовичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Яцині Михайлу Михайловичу.

On: 30.04.2021

Про надання одноразової грошової допомоги учаснику бойових дій АТО

Про внесення змін до статуту та структури комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Бучацької міської ради», затвердження їх у новій редакції

Додаток 1

Статут

On: 05.05.2021

Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати при здійсненні будівництва об’єктів за рахунок коштів міського бюджету та коштів Бучацького комбінату комунальних підприємств на 2021 рік.

On: 06.05.2021

Про надання Баб’яку Петру Павловичу в оренду земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі за межами с. Підзамочок.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Баку Володимиру Ярославовичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Баку Володимиру Ярославовичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Борчуку Богдану Івановичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Борчуку Богдану Івановичу.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільно-сумісну власність громадянам Бураку Борису Павловичу та Бурак Любові Павлівні.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Валах Софії Войтківні.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Геві Надії Іванівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Гойчак Марії Петрівні.

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці Данило Галині Дмитрівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Дзядош Оксані Володимирівні

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Дякуну Осипу Федоровичу.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянці Загородній Галині Йосипівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці Іванишин Олександрі Володимирівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Іваноньківу Володимиру Романовичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину ___ (учаснику бойових дій).

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Карасю Михайлу Володимировичу.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянці Керницькій Надії Володимирівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Кіндрату Миколі Івановичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Клочко Іванні Тарасівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Кобзару Сергію Васильовичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Кобіті Марії Михайлівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Коваль Марії Василівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянину Костенку Василю Михайловичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Кривенькому Тарасу Григоровичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадянину Куртяку Михайлу Миколайовичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Кухтин Лілії Василівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Лучці Михайлу Йосифовичу.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадянину Лучці Михайлу Йосифовичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Мазуркевич Любові Михайлівні.

Про розірвання договору оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення з громадянкою Масич Тетяною Василівною в с. Підзамочок, комплекс будівель і споруд №1, будинок № 10.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Махніцькому Андрію Михайловичу.

Про відмову громадянину Мельничуку Денису Володимировичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Миханюку Степану Степановичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Монастирському Володимиру Івановичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину П’ятночці Івану Миколайовичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Паньківу Василю Йосифовичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд громадянці Рудій Христині Михайлівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в оренду громадянину Савчуку Ігорю Семеновичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Семенківу Олександру Романовичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Ткачуку Володимиру Миколайовичу

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Чайківській Галині Михайлівні.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Ярославському Василю Васильовичу.

Про поновлення договору оренди земельної ділянки Акціонерному товариству «КОНЦЕРН ГАЛНАФТОГАЗ» м. Бучач по вул. Галицька,157.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Басарабі Олені Михайлівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Величку Юрію Михайловичу

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 13.04.2021року №573 «Про надання ТОВ “Агрополіс” дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під польовими проектними дорогами)».

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 30 березня 2021року №424 «Про надання дозволу гр. Курцебі Василю Богдановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність».

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 30 березня 2021року №456 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Куспісу Роману Дмитровичу».

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Гнатишин Лесі Іванівні.

Про надання дозволу Бучацькій міській раді на розроблення детального плану території в с. Осівці для будівництва та обслуговування будівель торгівлі

Про відмову гр. Дзибан Софії Іллівні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності під польовими дорогами на території Бучацької міської ради Чортківського району Тернопільської області.

Про надання громадянину Долику Віталію Степановичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Жуку Анатолію Михайловичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Загородній Любові Іванівні

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Загрейчуку Тарасу Остаповичу

Про відмову громадянину Зелінському Володимиру Олексійовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для подальшого продажу права оренди на неї на земельних торгах.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину _________________________ (учаснику бойових дій).

Про надання громадянці Когут Парасковії Петрівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність

Про надання громадянину Корнутяку Віктору Михайловичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Крайник Софії Йосифівні

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Лизуник Галині Ярославівні

Про затвердження гр. Лось Івану Васильовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

Про надання громадянці Луців Оксані Вікторівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність.

Про відмову гр. Максимович Христині Ігорівні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Мельнику Петру Степановичу

Додаток

Про визначення переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації.

Про надання дозволу гр. Рудому Ігнатію Несторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Савчук Галині Петрівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Сайчуку Ігорю Михайловичу.

Про надання дозволу Бучацькій міській раді на розроблення детального плану території земельної ділянки в с. Жизномир

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Слободяну Андрію Івановичу

Про надання дозволу ТзОВ «Бучачагрохлібпром» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування будівель об’єкту нерухомого майна по вул.Центральна, 18а в с. Бобулинці.

Про надання дозволу ТзОВ «Бучачагрохлібпром» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування будівель об’єкту нерухомого майна по вул. Центральна, 19а в с. Бобулинці.

Про надання громадянину Шемеленець Ярославу Васильовичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Шульган Галині Ільківні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь