Адміністрація комунального підприємства «Бучацький комбінат комунальних підприємств» роз’яснює, що відповідно до Закону України «Про відходи» до побутових відходів відносяться відходи, що утворюються в процесі життя і діяльності людини в житлових та нежитлових будинках (тверді, великогабаритні, ремонтні, рідкі, крім відходів, пов’язаних з виробничою діяльністю підприємств) і не використовуються за місцем їх накопичення.

Тверді відходи – залишки речовин, матеріалів, предметів, виробів, товарів, продукції, що не можуть у подальшому використовуватися за призначенням.

Рідкі відходи – побутові відходи, що утворюються у будинку за відсутності централізованого водопостачання та каналізації і зберігаються у вигрібних ямах.

КП «Бучацький ККП» за заявкою споживача надає послуги з вивезення рідких, великогабаритних та ремонтних відходів за попередньою оплатою на рахунок підприємства згідно розробленої калькуляції.Крім того зазначаємо, що до побутових відходів не відноситься гілля з дерев, листя.

Відповідно до викладеного договору на сайті, то КП «Бучацький ККП» надає послуги із збирання та вивезення твердих побутових відходів , а тому оплата споживачів здійснюється на підставі встановлених тарифів виконавчим комітетом Бучацької міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь