24 червня 2021 року, об 11.00 год, в приміщенні Бучацької районної філії Тернопільського ОЦЗ відбувся семінар для роботодавців «Соціальне партнерство на ринку праці. Взаємовідносини між службою зайнятості та роботодавцями на сучасному етапі». В ньому взяли участь начальник відділу обслуговування громадян № 3 (сервісного центру) Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Михайло Бобин та представники ринкоутворюючих підприємств громади: ТЗОВ «Бучацький сирзавод», ТОВ «Бучачагрохлібпром», ФГ «Гадз», ТЗОВ «Рембуддільниця», ПП «Золотопотіцьке», ФГ «Весела гора», МПП «Смолоскип», ТЗОВ «Кам’яні справи». 

Семінар був проведений з метою зміцнення співпраці з ринкоутворюючими підприємствами, презентації послуг служби зайнятості та якісного покращення надання послуг роботодавцям, а також розширення публічності у діяльності філії центру зайнятості.  

 У ході семінару директором філії Олександрою Откидач та відповідальними фахівцями було презентовано послуги й нові підходи в роботі служби зайнятості, обговорено шляхи спільної діяльності філії та роботодавців щодо сприяння працевлаштуванню, посилення соціального захисту громадян, а також професійної підготовки осіб із числа клієнтів центру зайнятості на замовлення роботодавця. Представник Пенсійного Фонду розповів про облік страхового стажу та електронні трудові книжки, звернув увагу на важливості легалізації трудових відносин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь