On: 19.08.2021

ПОРЯДОК ДЕННИЙ третього пленарного засідання 5-ої cесії Бучацької міської ради восьмого скликання – 20.08.2021року

On: 29.07.2021

Про вступ в права засновника юридичної особи – Зубрецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Героїв Небесної Сотні Ігоря Костенка та Василя Мойсея

Про вступ в права засновника юридичної особи – Озерянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Про вступ в права засновника юридичної особи – Осівецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Про вступ в права засновника юридичної особи – Порохівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Про вступ в права засновника юридичної особи – Язловецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Про внесення змін до структури, відділу освіти Бучацької міської ради та штатного розпису на 2021 рік

Про придбання основних засобів Бучацькому ККП, як внески до статутного капіталу комунального підприємства.

Про перейменування юридичної особи – Бобулинської загальноосвітньої школи І- ІІ ступенів

Про перейменування юридичної особи – Бучацька загальноосвітня школа І ступеня №1

Про перейменування юридичної особи – Бучацька загальноосвітня школа І ступеня №2

Про перейменуванн юридичної особи – Новопетликівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Про перейменування юридичної особи – Підзамочківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Про перейменування юридичної особи – Бучацької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

On: 02.08.2021

Про внесення змін та доповнень до «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Бучацької міської територіальної громади на 2021 рік».

Про виконання міського бюджету за перше півріччя 2021 року

Додаток 1

Додаток 2

On: 04.08.2021

Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Бучацької міської ради за I півріччя 2021 року.

Додаток

On: 04.08.2021

Про затвердження Фінансового плану Комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” на 2022 рік.

Додаток

Про присвоєння рангів посадових осіб місцевого самоврядування старостам

On: 05.08.2021

Про надання одноразової грошової допомоги учаснику бойових дій , інваліду війни

Про надання грошової допомоги гр.______, інваліду І гр.дитинства

Про надання одноразової грошової допомоги учаснику бойових дій

On: 06.08.2021

Про затвердження Договору про міжбюджетний трансферт із Трибухівського сільського бюджету іншої субвенції до Бучацького міського бюджету

Про вступ в права засновника юридичної особи – Берем’янської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Про вступ в права засновника юридичної особи – Добропільської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Про вступ в права засновника юридичної особи – Дулібської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Про вступ в права засновника юридичної особи – Жниборідської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Про вступ в права засновника юридичної особи – Заривинецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Про вступ в права засновника юридичної особи – Звенигородської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Про вступ в права засновника юридичної особи – Зеленської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Про вступ в права засновника юридичної особи – Ліщанецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Про вступ в права засновника юридичної особи – Ріпинецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Про вступ в права засновника юридичної особи – Сороцької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Про вступ в права засновника юридичної особи – Старопетликівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Про внесення змін до додатків до рішення сесії № 1046 від 12 липня 2021 року «Про внесення змін та затвердження структури Бучацької публічної бібліотеки»

On: 09.08.2021

Про затвердження Договору про міжбюджетний трансферт із Золотопотіцького селищного бюджету іншої субвенції до Бучацького міського бюджету

On: 11.08.2021

Про внесення змін до міського бюджету на 2021 рік

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

On: 13.08.2021

Про внесення змін до міської «Програми забезпечення діяльності спортивних об’єктів та проведення спортивно-масових заходів на 2021-2024 роки»

Додаток

Про звернення до Чортківської районної державної адміністрації для оголошення конкурсу на право здійснювати перевезення пасажирів на внутрішньорайонних автобусних маршрутах загального користування в звичайному режимі руху за маршрутом «Бучач-Нові Петликівці – Пушкарі»

Про внесення змін та доповнень до рішення Бучацької міської ради № 137 від «27» січня 2021 року «Про закріплення депутатів міської ради за виборчими округами.»

On: 16.08.2021

Про затвердження Правил благоустрою Бучацької територіальної громади

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Бойчук Марії Іванівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Броневичу Івану Михайловичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Винник Іванні Ігорівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Гоголь Галині Михайлівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Грунді Галині Ярославівні

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність громадянину Долику Віталію Степановичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Зілінській Ользі Євстахіївні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Керницькому Василю Васильовичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Ковальчук Марії Іванівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Кравчуку Віктору Михайловичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Кулик Оксані Володимирівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Лесьному Івану Володимировичу

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Лисій Світлані Романівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Лось Оксані Романівні.

Про надання дозволу на виготовлення технічних документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Савчуку Івану Андрійовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадянину Савчуку Івану Андрійовичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Сас Людмилі Іванівні.

Про внесення змін в договір оренди землі що укладений між Бучацькою міською радою та МПП «Смолоскип» від 14.04.2021року

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність громадянину Тайка Роману Михайловичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Тайка Роману Михайловичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Шереметі Роману Петровичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Щербану Василю Володимировичу.

Про надання дозволу Бучацькій міській раді на розроблення детального плану території земельної ділянки в с.Зелена.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Яцині Володимирі Арсенівні

Про внесення зміни до структури та загальної чисельності працівників відділу культури, молоді і спорту та Бучацької публічної бібліотеки Бучацької міської ради

On: 19.08.2021

Про розірвання договору оренди земельної ділянки від 14.04.2016року та надання в оренду даної земельної ділянки ПАТ «Укртелеком».

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Будному Тарасу Івановичу.

Про відмову в затвердженні детального плану території для будівництва індивідуальних гаражів на вул. Коновальця в м.Бучач, Тернопільської області

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянці Гаврилюк Марії Русланівні

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Головацькій Надії Євгенівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Головацькому Миколі Михайловичу

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Гринді Івану Михайловичу

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Гузелику Богдану Володимировичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Гузелику Богдану Володимировичу.

Про внесення змін в рішення сесії Зубрецької сільської ради від 20.09.2019року №378 «Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.. Джурилі Михайлу Івановичу за адресою вул.Центральна,52 с.Зубрець Бучацького району Тернопільської області»

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Дідюк Марії Богданівні

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Загородній Галині Йосипівній.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Запоточній Наталії Григорівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Кльоцко Мирону Олексійовичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Кузів Галині Володимирівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Лазарович Ользі Миколаївні.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянину Меньківу Івану Федоровичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Мулик Олександрі Федорівні.

Про надання в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Підзамочок громадянину Нагайовському Івану Омеляновичу.

Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки що надається Нагайовському Івану Омеляновичу за межами с. Підзамочок.

Про надання в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Бариш громадянину Новосьолову Ігорю Миколайовичу.

Про розірвання договору оренди земельної ділянки з АТ «Ощадбанк» за адресою м. Бучач вул. Агнона,1

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадянці Папушак Марії Степанівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Папушаку Павлу Ярославовичу.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадянину Папушаку Павлу Ярославовичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована за межами населеного пункту с. Порохова ,Бучацької міської ради Тернопільської області громадянці Паращук Ользі Василівні.

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 27.07.2021року №1082 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Петрик Галини Павлівні».

Про надання в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Білявинці громадянці Петрусевич Софії Антонівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Пиндиківському Олегу Григоровичу.

Про надання в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Рукомиш громадянину Пірусу Роману Васильовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічних документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності.

Про затвердження детального плану території для будівництва автогаражів в м.Бучач, вул. Галицька (біля будинку №123) Тернопільської області.

Про вилучення з користування Бучацького РайСТ земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою с.Бариш хутір Гутишино,27

Про вилучення з користування Бучацького РайСТ земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою с.Переволока вул. Ятки,37

Про передачу в оренду земельної ділянки Бучацькому РайСТ за адресою с. Доброполе вулиця Вигнанка,59.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування будівель торгівлі Бучацькому районному споживчому товариству в с.Жнибороди.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для обслуговування будівель магазинів Бучацькому районному споживчому товариству в с.Сороки.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПАРАФІЯ СВЯТОЇ ВЕЛИКОМУЧЕНИЦІ ІРИНИ» МІСТА БУЧАЧ БУЧАЦЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ»

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі громадянину Шереметі Роману Петровичу.

Про надання в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Осівці громадянці Рудій Богдані Іванівні.

Про надання в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Доброполе громадянці Рудій Богдані Іванівні.

Про надання в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Переволока громадянці Рудій Богдані Іванівні.

Про надання в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Старі Петликівці громадянці Рудій Богдані Іванівні.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду громадянці Рудій Богдані Іванівні.

Про надання дозволу на викуп земельної ділянки несільськогосподарського призначення комунальної власності.

Про поновлення договору оренди земельної ділянки для ведення фермерського господарства громадянину Сенику Івану Богдановичу

Про затвердження детального плану території для будівництва групи житлових будинків, господарських будівель та споруд в с.Жизномир, Чортківського району Тернопільської області.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Слободяну Дмитру Володимировичу.

Про проведення інвентаризації несформованої земельної ділянки за межами с. Озеряни із земель комунальної власності.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Стахів Надії Миронівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Стойку Михайлу Степановичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Суп Любові Василівні.

Про погодження ТзОВ «МРІЯ ФАРМІНГ КАРПАТИ» надання в суборенду ½ частини земельної ділянки за межами населеного пункту с. Бобулинці.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Трушу Володимиру Васильовичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Хомко Лесі Любомирівні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь