У рамках Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, який щорічно відзначається, 30 липня 2021 року фахівці Бучацької районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості провели семінар на тему: «Працюй безпечно».

«Однією з проблем, які стоять сьогодні перед Україною та світовою спільнотою, є торгівля людьми. Найсумніше те, що масштаби цієї проблеми зростають»,- такими словами розпочала зустріч начальник відділу активної підтримки безробітних Тетяна Кушик. Крім того, безробітних було ознайомлено з проблемами та причинами трудової міграції, її позитивними аспектами. Наголошувалось і на тому, що торгівля людьми порушує права людини та продовжує виступати однією з форм рабства. Особлива увага зосереджувалась на тому, як міграційні процеси можуть впливати на стан суспільства в цілому.

Проведений семінар сприяє обізнаності громадян з питань захисту своїх прав, дозволяє навчитися ефективно використовувати конкретні ситуації, що виникають на цьому етапі, вберегти бажаючих працювати за кордоном від не виваженого кроку та ризику.

У семінарі брали участь 7 безробітних громадян.

Директор Бучацької районної філії

Тернопільського ОЦЗ                                                                                                         О. М. Откидач

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь