On: 14.12.2021

ПОРЯДОК ДЕННИЙ другого пленарного засідання 7-ої cесії Бучацької міської ради восьмого скликання – 15.12.2021року

On: 09.12.2021

Про безоплатну передачу легкового автомобіля УАЗ 3962 з балансу Бучацької міської ради на баланс Бучацького ККП.

On: 10.12.2021

Про внесення змін до програми запобігання соціальному сирітству, подолання дитячої безпритульності і бездоглядності на 2021-2024 роки

On: 13.12.2021

Про придбання основних засобів КП «Бучацький ККП», як внески до статутного капіталу комунального підприємства.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Білоусу Василю Павловичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Благій Марії Михайлівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Бойчуку Василю Франковичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Галунці Надії Володимирівні.

Про відмову громадянину Джерджу Ярославу Григоровичу в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Коту Ігорю Івановичу

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Козар Катерині Петрівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Кравчук Марії Іванівні.

Про відмову громадянці Кривенькій Ользі Іванівні в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про відмову громадянину Мандро Віталію Борисовичу в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про відмову громадянину Мандро Руслану Борисовичу в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про відмову громадянину Онуфрієву Ярославу Олексійовичу в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про затвердження детального плану території для будівництва спортивного майданчика для гри у міні-футбол в селі Осівці, вул. Центральна.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянці Солонинці Ользі Михайлівни.

Про відмову громадянину Тхорику Адаму Тимофійовичу в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Ярмошу Олегу Васильовичу.

On: 14.12.2021

Про затвердження Програми розвитку Бучацького ЦДЮТ «Сузір’я» на 2021-2024 роки

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Будному Тарасу Івановичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Гоголь Надії Павлівні.

Про відмову громадянці Древніцькій Зоряні Романівні в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Кульчицькій Марії Антонівні

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Монастирському Володимиру Івановичу.

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Мукан Анжеліці Михайлівні.

Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за межами населеного пункту с. Підзамочок, комплекс будівель і споруд №2, буд №3 (гр. Остапович Іван Миронович)

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Пасічній Любові Богданівні

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки (паю) члена сільськогосподарського підприємства.

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Рожику Ігорю Зіновійовичу.

Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Бучач, вул.Галицька, 153 (гр. Савчук І.С.)

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Стефанюк Світлані Іванівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства Товариству з обмеженою відповідальністю «БМБУД»

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства Товариству з обмеженою відповідальністю «БМБУД»

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Удудяку Михайлу Івановичу

Про надання дозволу Бучацькій міській раді на розроблення детального плану території земельної ділянки в с.Підзамочок.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Худик Марії Іванівні.

Про внесення змін до міського бюджету на 2021 рік

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Про затвердження Договору про міжбюджетні трансферти із Золотопотіцького селищного бюджету до Бучацького міського бюджету

Про затвердження Договору про міжбюджетні трансферти із Золотопотіцького селищного бюджету до Бучацького міського бюджету

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд у власність громадянину Біневському Сергію Михайловичу

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд у власність громадянці Лисій Уляні Іллівні.

Про відмову громадянці Фрей Тетяні Володимирівні в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Фурик Ользі Степанівні.

Про затвердження детального плану території для будівництва садового будинку в с.Жизномир, вул.Глибока долина.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва громадянці Машталер Ганні Василівні

Про внесення змін до рішення Бучацької міської ради від 16 лютого 2021 року №252 «Про затвердження положення та регламенту центру надання адміністративних послуг Бучацької міської ради»

Про затвердження форми контракту з директором комунального некомерційного підприємства «Бучацька міська лікарня» Бучацької міської ради та про встановлення розміру посадового окладу директора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь