On: 21.12.2021

ПОРЯДОК ДЕННИЙ третього пленарного засідання 7-ої cесії Бучацької міської ради восьмого скликання – 22.12.2021року

On: 15.12.2021

Про затвердження Програми «Поліцейський офіцер громади» Бучацької міської ради на 2022 – 2025 роки

Додаток

On: 15.12.2021

Змінено: 22.12.2021

Про міський бюджет на 2022 рік

Додаток 3

Додаток 5

On: 15.12.2021

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 4

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Ваврик Надії Іванівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Легкій Марії Якимівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Луціву Андрію Михайловичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Мисник Любові Степанівні.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Морській Ользі Петрівні.

Про затвердження технічних документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Пиндиківській Ярославі Михайлівні.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Пиндиківському Івану Петровичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Семенюку Володимиру Ільковичу

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Тимківу Олександру Михайловичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Усенко Анастасії Василівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Шалаю Михайлу Миколайовичу.

On: 16.12.2021

Про Програму підтримки пластового руху на 2021-2024 роки.

Про внесення змін та доповнень в рішення міської ради № 10 від 30.11.2020року «Про утворення виконавчого комітету Бучацької міської ради восьмого скликання, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».

Про визнання таким, що втратило чинність рішення Бучацької міської ради від 11.12.2020 року № 30 «Про затвердження Положення та призначення уповноваженої особи (осіб) з організації та проведення спрощених закупівель Бучацької міської ради»

Про безоплатну передачу солі технічної та піску з балансу Бучацької міської ради на баланс КП «Бучацький ККП» для підсипання комунальних доріг Бучацької міської ради в зимовий період

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Бучинській Анні Андріївні

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину _______________ (учаснику бойових дій).

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Головецькій Ользі Орестівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Грунді Галині Ярославівні.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільно-сумісну власність громадянам Дережицькому Миколі Петровичу та Хоминець Надії Петрівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Добрянському Михайлу Антоновичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в комунальну власність для реєстрації речового права земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування Бучацькому районному комунальному будинку культури

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Леськіву Івану Михайловичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Мельниченку Івану Михайловичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Олійнику Петру Михайловичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Пиндиківській Ірині Володимирівні

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Сименчук Орисі Михайлівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Струк Світлані Богданівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Ткачуку Володимиру Миколайовичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Хмарному Михайлу Романовичу.

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Шпендак Ользі Сергіївні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Ярощаку Андрію Івановичу.

On: 17.12.2021

Про умови оплати праці працівників і посадових осіб місцевого самоврядування Бучацької міської ради

On: 18.12.2021

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Андрушків Марії Степанівні.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Бандурі Олегу Петровичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Басів Марії Петрівні.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Блищаку Ярославу Васильовичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Вайді Богдану Михайловичу.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Гаврилюк Антіну Івановичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Гах Марії Андріївні.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Довжуку Володимиру Леонідовичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Іванів Мирославі Андріївні.

Про відмову громадянину Климу Володимиру Михайловичу в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Клос Марії Петрівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Лестюк Оксані Володимирівні.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Музиці Ігорю Андрійовичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Мурашці Світлані Антонівні

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку в постійне користування ОСББ «Бучацький альянс».

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Петрівській Надії Зіновіївні.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Петрук Галині Дмитрівні.

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 27.01.2021 року №232 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва у власність громадянці Пікуліцькій Орисі Степанівні.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Романчуку Роману Антоновичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Тисовському Івану Івановичу.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільно-сумісну власність громадянам Тисовському Івану Івановичу та Тисовській Марії Іванівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Футей Наталії Михайлівні.

On: 20.12.2021

Про внесення змін до структури та загальної чисельності комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Бучацької міської ради», затвердження її у новій редакції

Додаток

Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Бучацької міської ради

Додаток

Про утворення конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Бучацька міська лікарня» Бучацької міської ради та затвердження її складу

Про затвердження Договорів про міжбюджетні трансферти із Трибухівського сільського до Бучацького міського бюджету

Про затвердження Договору про міжбюджетний трансферт із Трибухівського сільського до Бучацького міського бюджету

Про затвердження Договорів про міжбюджетні трансферти із Золотопотіцького селищного бюджету іншої субвенції до Бучацького міського бюджету

Про внесення змін до міського бюджету на 2021 рік

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Про надання Бучацькій міській раді дозволу на розроблення детального плану території земельних ділянок для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Блажку Павлу Віталійовичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Бораку Володимиру Степановичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину ____________________ (учаснику бойових дій).

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Данкевич Марії Андріївні.

Про відмову громадянці Загорбенській Ірині Володимирівні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про відмову громадянці Загорбенській Оксані Романівні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про відмову громадянину Загорбенському Володимиру Павловичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про відмову громадянину Загорбенському Івану Володимировичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 09.11.2021року №1787 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Кісіль Світлані Вікторівні»

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Козаку Андрію Івановичу.

Про відмову громадянці Кривій Ганні Василівні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про відмову громадянці Кривій Олександрі Валеріївні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про відмову громадянину Кривому Богдану Романовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про відмову громадянину Кривому Роману Дмитровичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Крижановській Галині Ігорівні.

Про надання дозволу Бучацькій міській раді на розроблення детального плану території земельної ділянки в с.Осівці.

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 27.08.2020року №2644 «Про надання дозволу гр..Куздровській О.І. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за адресою м.Бучач, вул.Баштова»

Про відмову громадянці Максимович Вірі Василівні в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про відмову громадянці Максимович Вірі Василівні в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про відмову громадянці Мельник Ганні Миколаївні в наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Присташ Любові Ярославівні.

Про відмову громадянину Сеньківу Володимиру Степановичу в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Сидору Володимиру Олексійовичу.

Про надання дозволу Бучацькій міській раді на розроблення детального плану території земельної ділянки в с.Жизномир.

On: 21.12.2021

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину ____________________ (учаснику бойових дій).

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину ____________________ (учаснику бойових дій).

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину ____________________ (учаснику бойових дій).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Ватраль Марії Василівні.

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 08.12.2021року № 2026 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Времере Діані Романівні».

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 08.12.2021року №1941 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність гр. Головацькому Андрію Йосиповичу».

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Господину Степану Володимировичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Корчинському Ігорю Ярославовичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Кравчук Дарії Михайлівні.

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 08.12.2021року №1949 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність гр. Крайник Надії Миколаївні».

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Крук Лесі Зіновіївні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Кузю Денису Васильовичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Кушику Віктору Ярославовичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Лось Оресті Миколаївні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд у власність громадянці Мерв’як Надії Миколаївні.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Мулярчук Софії Петрівні.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Пянтківській Галині Михайлівні.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Романюк Ганні Леонівні.

Про надання дозволу Бучацькій міській раді на розроблення детального плану території земельної ділянки в с.Зелена.

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 08.12.2021року №2031 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянці Сем’янків Ользі Іванівні».

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину ____________________ (учаснику бойових дій).

Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд зі зміною цільового призначення земельної ділянки с.Зелена.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Ющак Ользі Миколаївні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Андрухів Ользі Михайлівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Баран Наталії Володимирівні.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Березовській Галині Ярославівні.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Березовському Івану Івановичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Годз Ганні Михайлівні.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Горі Валентині Петрівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Дергуну Володимиру Андрійовичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Дзюрбану Віталію Миколайовичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Длужанському Миколі Карольовичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Іваноньків Ользі Григорівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Кальмук Ірині Володимирівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Кузьо Марії Іванівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Лисій Наталії Василівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Майору Івану Михайловичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Мартинюк Світлані Ярославівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Олійник Ользі Тарасівні.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Пасічній Оксані Володимирівні.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Прусіцькій Стефанії Осипівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Рудику Ярославу Романовичу.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадянину Рудику Ярославу Романовичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Стеренчак Іванні Ярославівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Стрілецькому Володимиру Степановичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Трушу Ігорю Михайловичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину _____________ (учаснику бойових дій).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Чайківському Івану Івановичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Шаповалюк Оксані Богданівні.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Юрківу Василю Мироновичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Юрову Миколі Володимировичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Вуйді Івану Петровичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Вуйді Юстині Михайлівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Гальчуку Василю Яковичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Горуку Тарасу Степановичу.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Ковальчук Надії Василівні.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянину Козару Івану Йосиповичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Кравчук Ользі Ярославівні.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянину Крайнику Миколі Івановичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Лемещук Ганні Володимирівні

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Семанюку Івану Васильовичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Смертюк Лесі Ярославівні.

Про затвердження акту відновлення (встановлення) меж земельних ділянок у зв’язку з межовим спором суміжних землекористувачів гр. Лесів Г.О. та гр.Іванців М.Й. і гр.Коваль М.Й. у с.Жизномир, вул. Т.Г.Шевченка

Про затвердження акту обстеження земельних ділянок щодо можливості встановлення сервітуту для влаштування проходу на земельній ділянці гр.Чорній Галини Володимирівни в с. Бобулинці, вул.Кінцева.

Про затвердження акту обстеження земельних ділянок щодо можливості встановлення сервітуту для влаштування проходу на земельній ділянці громадянина Майора Івана Михайловича в с. Переволока, вул.Гудзова, 13.

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для продажу права оренди на них на конкурентних засадах у формі аукціону.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби в оренду громадянці Тишко Марії Ярославівні.

On: 22.12.2021

Про затвердження Договорів про міжбюджетні трансферти із Коропецького селищного бюджету до Бучацького міського бюджету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь