On: 04.02.2022

СПИСОК депутатів Бучацької міської ради воcьмого скликання, присутніх на восьмій сесії (пленарне засідання) 02 лютого 2022року

№ 2322. Про затвердження Програми розвитку та підтримки Комунального підприємства «Лісопаркове господарство «Бучацькі ліси» Бучацької міської ради» на період 2022-2024років

№ 2323. Про внесення змін в Програму розвитку земельних відносин на 2021-2025 роки

№ 2324. Про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

№ 2325. Про надання грошової допомоги для встановлення пам`ятника учаснику бойових дій

№ 2326. Про надання матеріальної допомоги учаснику бойових дій

№ 2327. Про надання одноразової грошової допомоги учаснику бойових дій

№ 2328. Про міську Програму «Організація оплачуваних громадських робіт для тимчасової зайнятості населення в 2022 році».

№ 2329. Про безоплатну передачу з балансу Бучацької міської ради основних засобів та малоцінного інвентаря розташованих в селі Озеряни та Верб’ятин на баланс та в оперативне управління закладів освіти, культури, охорони здоров’я

№ 2330. Про безоплатну передачу з балансу Бучацької міської ради основних засобів та малоцінного інвентаря розташованих в селі Бариш на баланс та в оперативне управління закладів освіти та культури.

№ 2331. Про безоплатну передачу з балансу Бучацької міської ради основних засобів та малоцінного інвентаря розташованих в селі Порохова на баланс та в оперативне управління закладів освіти, культури, охорони здоров’я.

№ 2332. Про безоплатну передачу з балансу Бучацької міської ради основних засобів та малоцінних необоротних активів розташованих в селі Зубрець на баланс та в оперативне управління закладів освіти, культури, охорони здоров’я.

№ 2333. Про безоплатну передачу легкового автомобіля ВАЗ 21213 з балансу Бучацької міської ради на баланс Комунальної установи “Центр надання соціальних послуг Бучацької міської ради”.

№ 2334. Про безоплатну передачу легкового автомобіля ВАЗ 21213 з балансу Бучацької міської ради на баланс Комунального підприємства “Лісопаркове господарство “ Бучацькі ліси ” Бучацької міської ради ” .

№ 2335. Про затвердження Програми «Обдаровані діти» на 2022-2026 роки

№ 2336. Про встановлення розміру посадових окладів директорам комунальних некомерційних підприємств Бучацької міської ради

№ 2337. Про внесення змін та затвердження статуту комунального некомерційного підприємства “Бучацька міська лікарня” Бучацької міської ради в новій редакції

№ 2338. Про визнання таким, що втратило чинність рішення сьомої сесії восьмого скликання Бучацької міської ради Тернопільської області від 08 грудня 2021 року № 1904 «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Бучацька міська лікарня» Бучацької міської ради

№ 2339. Про внесення змін та доповнень до Статуту Комунального підприємства «Бучацький комбінат комунальних підприємств»

№ 2340. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Бучацької міської ради від 11.12.2020 року № 29 «Про створення тендерного комітету Бучацької міської ради та затвердження Положення про тендерний комітет»

№ 2341. Про безоплатну передачу солі технічної з балансу Бучацької міської ради на баланс КП «Бучацький ККП» для підсипання доріг Бучацької міської ради в зимовий період

№ 2342. Про звільнення Головацької Н.Є. з посади старости села Бобулинці

№ 2343. Про звільнення Простої Г.І. з посади старости села Киданів

№ 2344. Про затвердження Положення про старосту

Додаток

№ 2345. Про звернення депутатів Бучацької міської ради Тернопільської області до Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки України щодо виділення додаткових коштів освітньої субвенції.

№2346 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди (сервітуту) право проїзду на транспортному засобі по наявному шляху громадянці Москалик Світлані Петрівні.

№2347 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу права оренди на неї на конкурентних засадах (земельних торгах у формі аукціону).

№2348 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу права оренди на неї на конкурентних засадах (земельних торгах у формі аукціону).

№2349 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Геві Оксані Василівні.

№2350 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража громадянці Гринчук Любові Василівні.

№2351 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Ковальову Василю Васильовичу.

№2352 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Ковальову Миколі Васильовичу.

№2353 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Мазуренко Марії Федорівні.

№2354 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Матвій Христині Андріївні.

№2355 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Мачузі Ганні Василівні.

№2356 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Бейко Лесі Валентинівні.

№2357 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Гнатишин Стефанії Михайлівні.

№2358 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Загородному Михайлу Йосиповичу.

№2359 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Іванціву Івану Петровичу

№2360 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Кашик Євгенії Михайлівні.

№2361 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Кубішин Марії Василівні.

№2362 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Кулик Лесі Богданівні.

№2363 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Леськіву Мирону Ігоровичу.

№2364 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Гринді Івану Михайловичу.

№2365 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Кудлак Ганні Петрівні.

№2366 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Ткачук Світлані Євгенівні.

№2367 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Сторожко Катерині Василівні.

№2368 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Лось Оксані Романівні.

№2369 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Печінці Ігорю Романовичу.

№2370 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Музиці Володимиру Романовичу

№2371 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Наконешній Ользі Вікторівні

№2372 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Пискливець Наталії Володимирівні.

№2373 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину _______________ (учаснику бойових дій).

№2374 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину _______________ (учаснику бойових дій).

№2375 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину __________________(учаснику бойових дій).

№2376 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину _______________ (учаснику бойових дій).

№2377 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «________________» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії 

№2378 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Махніцькому Андрію Михайловичу

№2379 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Пендзею Степану Володимировичу.

№2380 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в комунальну власність для реєстрації речового права земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в межах населеного пункту с.Переволока.

№2381 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Шум’як Анастасії Іванівні.

№2382 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Ямнюку Володимиру Богдановичу.

№2383 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Яцишин Ользі Андріївні.

№2384 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Солодуху Миколі Ігоровичу.

№2385 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва та обслуговування будівель торгівлі у землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, громадянці Якимович Надії Владиславівні.

№2386 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Барану Зеновію Петровичу.

№2387 Про надання ПП «Бобулинські піски» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами.

№2388 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Долику Івану Васильовичу

№2389 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Катрій Галині Петрівні.

№2390 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Клим Ірині Василівні.

№2391 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Ковалю Миколі Васильовичу.

№2392 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Кондратюку Миколі Олексійовичу.

№2393 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Конопаді Галині Василівні.

№2394 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Конопаді Любомиру Йосиповичу

№2395 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Король Марії Михайлівні.

№ 2396 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Кулику Петру Степановичу

№2397 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Кусень Стефанії Степанівні.

№2398 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Куцик Галині Василівні.

№2399 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність громадянину Кушніру Івану Михайловичу.

№2400 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці Неділеньці Ярославі Василівні.

№2401 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Павлишину Івану Степановичу.

№2402 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Павлюку Івану Петровичу.

№2403 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Піддубній Мирославі Володимирівні

№2404 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Плотніковій Ользі Михайлівні

№2405 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Рою Остапу Євгеновичу.

№2406 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Стасіву Любомиру Романовичу.

№2407 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Тимчишину Миколі Івановичу

№2408 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Іванціву Івану Васильовичу.

№2409 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва у власність громадянину Калинюку Богдану Івановичу.

№2410 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Кульчицькій Уляні Володимирівні.

№2411 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Штогрін Галині Володимирівні.

№2412 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Юшкалюку Віталію Степановичу.

№2413 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Бесазі Андрію Васильовичу.

№2414 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Вонсяку Богдану Ярославовичу.

№2415 Про відмову громадянину Білику Андрію Івановичу в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

№2416 Про відмову громадянці Білик Наталії Іванівні в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

№2417 Про відмову громадянину Боценюку Павлу Сергійовичу в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

№2418 Про відмову громадянину Лешку Степану Юрійовичу в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

№2419 Про відмову громадянці Мельник Ганні Миколаївні в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

№2420 Про відмову громадянці Салій Людмилі Василівні в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

№2421 Про відмову громадянину Серветнику Михайлу Васильовичу в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

№2422 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Антонюк Ярославі Михайлівні.

№2423 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Бойчук Богдані Павлівні.

№2424 Про затвердження технічних документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Бойчуку Володимиру Франковичу.

№2425 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Винниченку Василю Богдановичу

№2426 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Вікарчуку Роману Степановичу.

№2427 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у спільну часткову власність громадянам Гайді Тетяні Ігорівні, Белей Надії Ігорівні, Благій Вірі Ігорівні.

№2428 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у спільну часткову власність громадянам Ганущин Марії Володимирівні, Ганущину Михайлу Васильовичу, Ганущину Івану Васильовичу.

№2429 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Гриньків Стефанії Михайлівні.

№2430 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Грунді Олександрі Дмитрівні.

№2431 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Давидяку Ігорю Андрійовичу.

№2432 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Дережицькому Василю Йосиповичу.

№2433 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Дзюбанчину Тарасу Григоровичу.

№2434 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Іроденко Іванні Ігорівні.

№2435 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Карпі Ользі Михайлівні.

№2436 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Козак Марії Василівні.

№2437 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Копчуку Богдану Миколайовичу.

№2438 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Крайник Софії Йосифівні.

№2439 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Мачузі Ганні Василівні.

№2440 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Винниченку Михайлу Ярославовичу.

№2441 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Брегіну Володимиру Володимировичу.

№2442 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Войтас Ользі Миколаївні.

№2443 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Грибу Володимиру Ярославовичу.

№2444 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Пискливець Наталії Володимирівні.

№2445 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Побуринній Олександрі Олексіївні.

№2446 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Херсонюк Зоряні Ярославівні.

№2447 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Скобляк Ользі Степанівні.

№2448 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Тріньці Івану Степановичу.

№2449 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Фарботі Василю Михайловичу.

№2450 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Гаврилишин Оксані Йосифівні.

№2451 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Ясінській Галині Мирославівні.

№2452 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Гаврилишину Петру Степановичу.

№2453 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Галавану Ігорю Дмитровичу

№2454 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Дідюку Василю Антоновичу .

№2455 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Книжник Євдокії Василівні.

№2456 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Кольбі Галині Іванівні.

№2457 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Мейків Іванні Михайлівні.

№2458 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Михайлецькому Івану Євгеновичу.

№2459 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Морському Петру Богдановичу.

№2460 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Наконечному Олесю Мирославовичу.

№2461 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Паньків Галині Іванівні.

№2462 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Паньків Марії Михайлівні

№2463 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Петришин Надії Іванівні.

№2464 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Пузь Ользі Антонівні.

№2465 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Пшивому Ігорю Івановичу.

№2466 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Рибаку Івану Ільковичу.

№2467 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Рівному Івану Васильовичу.

№2468 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Рудник Ользі Миколаївні.

№2469 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Сенюху Михайлу Олексійовичу.

№2470 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Суканець Марії Миколаївні.

№2471 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Бедрійчук Людмилі Миколаївні.

№2472 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Варчак Галині Михайлівні.

№2473 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам Гаврилюк Ганні Михайлівні та Гаврилюку Ігорю Володимировичу.

№2474 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Дудлій Ганні Петрівні.

№2475 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Ємельянчук Галині Ігнатівні.

№2476 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Кубішин Марії Василівні.

№2477 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Кульгавець Дарії Якимівні.

№2478 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Литвинюк Ганні Михайлівні.

№2479 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Піддубній Марії Григорівні.

№2480 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Субчак Ользі Миколаївні.

№2481 Про затвердження технічних документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Ткачук Марії Михайлівні.

№2482 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Товпизі Софії Василівні.

№2483 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Фуксі Андрію Івановичу

№2484 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Чайковському Михайлу Стефановичу.

№2485 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Шведюк Галині Василівні.

№2486 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Янковській Марії Дем’янівні.

№2487 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Винник Євгенії Юліанівні

№2488 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Кольбі Галині Іванівні.

№2489 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Мельник Марії Іванівні.

№2490 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадянину Стасіву Роману Степановичу.

№ 2491 Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 08.09.2021року №1378 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Новак Світлані Володимирівні»

№2492 Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 15.12.2021року №2075 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Козар Катерині Петрівні».

№2493 Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 08.12.2021року №1965 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Чорній Марії Василівні».

№2494 Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 27.07.2021року №1062 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії».

№2495 Про укладення договору оренди землі на земельну ділянку для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з ТОВ «Бучацький сирзавод».

№2496 Про надання дозволу на продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення комунальної власності.

№2497 Про затвердження детального плану території ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд зі зміною цільового призначення земельної ділянки в с.Бариш.

№2498 Про затвердження детального плану території для будівництва житлового будинку зі зміною цільового призначення земельної ділянки в с.Переволока, вул.Шкільна.

№ 2499 Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд зі зміною цільового призначення земельної ділянки в м.Бучач, вул.Вузька бічна, 17.

№2500 Про надання дозволу Бучацькій міській раді на розроблення детального плану території земельної ділянки в с.Зубрець.

№ 2501 Про затвердження акту встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства землекористувача – громадянки Дивосир Оксани Олегівни в с.Доброполе, вул.Вигнанка.

№ 2502 Про затвердження акту відновлення (встановлення) меж польової дороги між земельними ділянками для ведення особистого селянського господарств в с.Осівці.

№ 2503 Про затвердження акту встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства землекористувача – громадянки Мерв’як Надії Миколаївни в с.Звенигород, вул.Центральна.

№ 2504 Про затвердження акту обстеження меж земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд землекористувача – громадянина Солтиса Володимира Степановича в с.Бобулинці, вул.Кінець.

№ 2505 Про затвердження акту встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд землекористувача – громадянина Хабурського Зеновія Миколайовича в м.Бучач, вул.Теребовлянська, 44.

№ 2506 Про затвердження акту встановлення (відновлення) меж земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства землекористувача – громадянина Яремка Михайла Йосифовича в м.Бучач, вул.Середня, 4.

№ 2507 Про затвердження акту обстеження земельних ділянок щодо можливості встановлення воріт та огорожі на частині земель комунальної власності на заїзді до земельної ділянки гр.Головінської Ганни Василівни в с.Зелена, вул.Загородна.

№2508 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно – просвітницького обслуговування в селі Переволока.

№2509 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування в селі Язловець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь