On: 28.04.2022

СПИСОК депутатів Бучацької міської ради воcьмого скликання, присутніх на десятій сесії (перше пленарне засідання) 27 квітня 2022 року

№ 2657. Про внесення змін до Положення про відділ освіти Бучацької міської ради

№ 2658. Про надання одноразової грошової допомоги учаснику бойових дій

№ 2659. Про виділення коштів для оплати за встановлення пам’ятника на могилі учасника АТО_____ на кладовищі с.Бобулинці Бучацької міської територіальної громади.

№ 2660. Про внесення змін до відомостей про юридичну особу – КНП “Центр ПМСД” Бучацької міської ради

№ 2661. Про внесення змін до відомостей про юридичну особу – Бучацьку публічну бібліотеку

№ 2662. Про доцільність передачі в оренду нежитлових приміщень розташованих в будівлі за адресою: м. Бучач, вулиця ____________, ___, балансоутримувачем яких є Комунальне підприємство “ Бучацький комбінат комунальних підприємств ”

№ 2663. Про включення нежитлових приміщень розташованих в нежитловій будівлі за адресою: м. Бучач, вулиця ______________ , ___ до Переліку другого типу.

№ 2664. Про безоплатну передачу з балансу Бучацької міської ради основних засобів та малоцінних необоротних активів розташованих в селі Дуліби на баланс закладів освіти, культури та охорони здоров’я.

№ 2665. Про безоплатну передачу з балансу Бучацької міської ради основних засобів та малоцінних необоротних активів розташованих в селі Жнибороди на баланс закладів освіти, культури та охорони здоров’я.

№ 2666. Про безоплатну передачу з балансу Бучацької міської ради основних засобів та малоцінних необоротних активів розташованих в селі Ліщанці на баланс закладів освіти, культури та охорони здоров’я.

№ 2667. Про безоплатну передачу з балансу Бучацької міської ради основних засобів та малоцінних необоротних активів розташованих в селах Малі Заліщики та Передмістя на баланс закладів освіти, культури та охорони здоров’я.

№ 2668. Про безоплатну передачу з балансу Бучацької міської ради основних засобів, матеріалів та малоцінного інвентаря розташованих в селах Нові Петликівці та Пушкарі на баланс закладів освіти та культури.

№ 2669. Про безоплатну передачу з балансу Бучацької міської ради основних засобів та малоцінних необоротних активів розташованих в селі Язлівці на баланс закладів освіти, культури та охорони здоров’я.

№ 2670. Про безоплатну передачу комп’ютерної техніки з балансу Бучацької міської ради на баланс Берем’янської ЗОШ I-II ст., Малозаліщицької ЗОШ I ст. та Передмістянської ЗОШ I ступенів.

№ 2671. Про безоплатну передачу дитячого ігрового комплексу з балансу Підзамочківського ДНЗ на баланс КП «Бучацький комбінат комунальних підприємств”.

№ 2672. Про безоплатну передачу нежитлової будівлі розташованої за адресою: м. Бучач, вул. _______________, _______, на баланс міської ради.

№ 2673. Про безоплатну передачу з балансу Бучацької міської ради основних засобів ФАП розташованих в селах громади, на баланс КНП “Центр ПМСД ” Бучацької міської ради.

№ 2674. Про внесення змін та доповнень в рішення міської ради № 10 від 30.11.2020року «Про утворення виконавчого комітету Бучацької міської ради восьмого скликання, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».

№ 2675. Про розгляд листа Державної служби геології та надр України про надання погодження щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами

№ 2676. Про звернення депутатів Бучацької міської ради Тернопільської області до Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО.

№ 2677. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2678. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2679. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2680. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2681. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2682. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2683. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2684. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2685. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2686. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2687. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2688. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2689. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2690. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2691. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2692. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2693. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2694. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2695. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2696. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2697. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2698. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2699. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2700. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2701. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2702. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2703. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2704. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2705. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2706. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2707. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2708. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2709. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2710. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2711. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2712. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2713. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2714. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2715. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2716. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2717. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2718. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

№ 2719. Про надання в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ПП “___________________”.

№ 2720. Про надання в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ПАП “_____________”.

№ 2721. Про надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТзОВ «________________».

№ 2722. Про надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФГ “___________”.

№ 2723. Про надання в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФОП Кривенькому _____________.

№ 2724. Про надання в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФГ “___________”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь