On: 26.09.2022

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО пленарного засідання 12-ої cесії Бучацької міської ради восьмого скликання – 30.09.2022року

On: 17.08.2022

Про розгляд звернення підприємця

On: 19.08.2022

Про інформацію керівника Бучацької окружної прокуратури та начальника відділення поліції № 2(м.Бучач) Чортківського районного відділу поліції ГУ Національної поліції в Тернопільській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадської безпеки і порядку та результати діяльності на території Бучацької міської ради

On: 22.08.2022

Про затвердження рішень виконавчого комітету міської ради, які прийняті в міжсесійний період 

On: 24.08.2022

Про прийняття до комунальної власності Бучацької територіальної громади пожежних автомобілів та визначення їх балансоутримувача

On: 26.08.2022

Про депутатський запит депутата Бучацької міської ради Романчук С.М., щодо надання завірених копій протоколів усіх засідань виконавчого комітету Бучацької міської ради за період від 01.05.2022року по 01.08.2022року

On: 29.08.2022

Про виконання міського бюджету за перше півріччя 2022 року

Додаток 1

Додаток 2

On: 01.09.2022

Про безоплатну передачу нежитлових будівель розташованих за адресою: с. Бариш, вул. Місто, ____ на баланс КУ “Центр надання соціальних послуг Бучацької міської ради”.

Про безоплатну передачу нежитлових приміщень розташованих в будівлі за адресою: м. Бучач, вул. Галицька, ____ на баланс КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” .

Про затвердження нової редакції Статуту Бучацької гімназії імені В.М.Гнатюка та погодження штатного розпису даного навчального закладу

On: 12.09.2022

Про надання одноразової грошової допомоги учаснику бойових дій

Про надання одноразової грошової допомоги учаснику бойових дій

Про надання одноразової грошової допомоги учаснику бойових дій, інваліду І-Б групи

Про надання одноразової грошової допомоги учаснику бойових дій

On: 16.09.2022

Про внесення змін до Рішення Бучацької міської ради № 1881 від 08 грудня 2021 року «Про план роботи міської ради на 2022 рік»

On: 20.09.2022

Про погодження продовження Договору оренди укладеного між КНП “Бучацька міська лікарня” Бучацької міської ради та ФОП Кущак А.І..

Про зарахування на баланс міської ради матеріальних цінностей, які рахувались на балансі ліквідованої «Бучацької початкової школи № 2” Бучацької міської ради.

On: 22.09.2022

Про перейменування Язловецької музичної школи та затвердження статуту у новій редакції

Про затвердження Положення про відділ бухгалтерського обліку та звітності Бучацької міської ради

ПОЛОЖЕННЯ про відділ бухгалтерського обліку та звітності Бучацької міської ради

On: 23.09.2022

Про звернення депутатів Бучацької міської ради Тернопільської області до голови Тернопільської ОВА Володимира Труша, щодо сприяння у вирішенні питання завершення робіт та введення в експлуатацію новозбудованої будівлі амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с.Зубрець Бучацької територіальної громади

On: 28.09.2022

Про передачу в оренду матеріальних цінностей розташованих за адресою: м. Бучач, вул.____________

On: 29.09.2022

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка перебуває в постійному користуванні ГО «__________ України».

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянці 

Про надання дозволу на розроблення детального плану території зі зміною цільового призначення земельної ділянки приватної власності за межами с.Підзамочок.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка розташована в м.Бучач, вул. _____________, __.

Про надання дозволу на розроблення детального плану території зі зміною цільового призначення земельної ділянки приватної власності в м.Бучач, вул.П.Тичини

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності за межами села Зелена

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності за межами села Зелена

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка надана в оренду ПП “Бобулинські піски” за межами с.Бобулинці.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах населеного пункту с. Бариш та передачу її в оренду терміном на 1 рік.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності Бучацької міської ради за межами населеного пункту с. Нові Петликівці та передачу її в оренду терміном на 1 рік.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах населеного пункту с. Сороки та передачу її в оренду терміном на 1 рік.

Про надання громадянину Слоньовському Василю Омеляновичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення фермерського господарства.

Про надання ВАТ «Тернопільобленерго» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії в м.Бучач, вул.________(КТП-447).

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії за межами села Жизномир.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії за межами населеного пункту с.Зубрець.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії за межами населеного пункту с.Язловець.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії в місті Бучач (ЗТП-54).

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії в місті Бучач (ЗТП-212).

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії в місті Бучач (ЗТП-215).

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії в місті Бучач (ЗТП-218).

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії в місті Бучач (ЗТП-220).

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії в місті Бучач (ЗТП-222)

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії в місті Бучач (ЗТП-226).

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії в місті Бучач (ЗТП-290).

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії в місті Бучач (ЗТП-400).

Про передачу ТзОВ «Рембуддільниця» в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в м.Бучач, вул.Галицька, ______ (в зв’язку із закінченням терміну дії договору оренди землі).

Про надання ТзОВ «Мрія Фармінг Карпати» в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Бобулинці терміном на 1 рік.

Про передачу Фермерському господарству «Гадз» в оренду земельної ділянки в м.Бучач, вул._____________, 6Г

Про передачу Фермерському господарству «Гадз» в оренду земельної ділянки в м.Бучач, вул.____________, 6Д

Про затвердження акту обстеження меж земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства землекористувача – громадянина Замроза Миколи Михайловича в с.Доброполе.

Про затвердження акту постійної комісії з питань земельних відносин та планування територій щодо погодження внесення змін в координати поворотних точок земельних ділянок, які розташовані за межами населеного пункту села Киданів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь