У службі зайнятості Бучаччини триває прийом документів від роботодавців на виплату 6500 грн на місяць компенсації за працевлаштування нового працівника із числа вимушених переселенців.

Станом на 31 серпня 2022 року 6 роботодавців звернулися до служби зайнятості області за такою компенсацією на працевлаштування 28 переселенців. Уже профінансовано 336, 1 тис. грн.

Роботодавці, які працевлаштували внутрішньо переміщених осіб, можуть безпосередньо звернутися до підрозділу служби зайнятості, розташованого за їх місцезнаходженням, або подати відповідну заяву через «Портал Дія».

Нагадаємо, що загальна тривалість надання такої компенсації – два місяці з дня працевлаштування. Програма діє на період воєнного стану та впродовж 30 календарних днів після його закінчення. На зазначену компенсацію мають право роботодавці, крім тих, які є бюджетними установами чи фондами загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Шановні роботодавці! Якщо Ви працевлаштували переселенців – чекаємо Вас у Бучацькій районній філії Тернопільського обласного центру зайнятості для подачі відповідних документів.

Бучацька районна філія Тернопільського

обласного центру зайнятості

(тел. 03544 2-20-26)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь